Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Adele: Μια "χρυσή" 23χρονη



Αντέλ Λώρι Μπλου Άντκινς (Adele Laurie Blue Adkins), 5 Μαϊου κλείνει τα 23 και οι καταθέσεις της αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια λίρες.

Adele γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1988 και σήμερα στα 23 της, είναι μια από τις πλουσιότερες καλλιτέχνιδες της μουσικής βιομηχανίας της Βρετανίας.
Αρα απολύτως φυσιολογικό το γεγονός ότι βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Time για το 2012 «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως». 

Ενα demo που έστειλε το 2006 στο Myspace κάποιος φίλος, ήταν η αφορμή για να γνωρίσει ο κόσμος τη Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Adele Laurie Blue Adkins, η οποία γράφει τα τραγούδια της και τα ερμηνεύει η ίδια.Το 2009 απέσπασε το βραβείο Grammy καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης και αυτό ήταν η αρχή για μια πλούσια διεθνή καριέρα που προβλέπεται να σημειώνει πολλές επιτυχίες. 
























"Daydreams"
Το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο "19" το οποίο κυκλοφόρησε το 2008 -η Adele αρέσκεται να δίνει για τίτλο το νούμερο της ηλικίας της στα μέχρι στιγμής άλμπουμ της, δεν ξέρουμε αν θα το συνεχίσει μεγαλώνοντας- έγινε 4 φορές πλατινένιο, ενώ το 20011 κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο "21" το οποίο απέσπασε 6 Grammy και ψηφίστηκε ως το "άλμπουμ της χρονιάς", αφού παρέμεινε στην πρώτη θέση των αμερικανικών charts όσο κανένα άλλο άλμπουμ την τελευταία εικοσαετία. 

























"Someone Like You"
Επίσης είναι η μοναδική που κατάφερε να σπάσει ρεκόρ που κατείχαν οι Beatles από το 1964 ως τώρα, έχοντας ταυτόχρονα πρωτιά σε άλμπουμ (21) και τις δύο πρώτες θέσεις στα σινγκλ (Rolling in the Deep και Someone Like You) ταυτόχρονα. 

Και μην ξεχνιόμαστε, το τραγούδι της για την ταινία "Skyfall" απέσπασε τη χρυσή σφαίρα και το Oscar καλύτερου original τραγουδιού για τη χρονιά 2013. 
























"Skyfall"
Τι να πεις γι' αυτήν την κοπέλα, ότι τραγουδάει γίνεται χρυσός, με δύο μόνο άλμπουμ στο ενεργητικό της έχει αποσπάσει τόσα grammy και έχει δημιουργήσει στα 23 της μια αμύθητη περιουσία και ενώ ταλαιπωρήθηκε λίγο με πρόβλημα στις φωνητικές χορδές της, επέστρεψε δριμύτερη και έτοιμη να κατακτήσει ακόμα και τον τελευταίο δύσπιστο ακροατή. 





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: