Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Οικονομική διαχείριση: 5 απλές συμβουλές για τις αγορές απο το super market!


beu-supermarket-diaxeirisi

Πολλές γυναίκες οι οποίες μάλιστα κάνουν και την οικονομική διαχείριση στο σπίτι τους και στις οικογένειες τους, μας ρωτάνε πώς να κάνουν οικονομία στα ψώνια από το super market.


Τα πράγματα είναι πολύ απλά:
Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια, πρέπει να κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να δείτε που σας συμφέρει και τι πρέπει να κάνετε. Αν ανοίξετε την τοπική εφημερίδα, θα βρείτε χιλιάδες προσφορές, που τελικά, θα δείτε ότι συμφέρουν.

Χρησιμοποιήστε για τις αγορές σας, μόνο μετρητά και μην δώσετε ποτέ σας, την πιστωτική. Είναι πολύ εύκολα να παρασυρθείτε και να φτάσετε σε σημεία απόγνωσης.

Ξοδέψτε περίπου 10 λεπτά από το χρόνο σας, να κάνετε μια λίστα με τις ελλείψεις, που έχετε και μετά να βγείτε για αγορές. Χωρίς το σημειωματάριο, δεν πάτε πουθενά, είναι αρχή και τέλος, της οικονομίας.

Δεν θα πάτε ποτέ με άδειο στομάχι στο supermarket. Αν θέλετε δοκιμάστε το και θα καταλάβετε γιατί το αναφέρουμε. Είναι σημείο κλειδί και θέλει προσοχή.

Δεν πάτε με παιδιά στο super market. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί, ΔΕΝ.

Με όλα τα παραπάνω θα πρέπει να καταλάβετε ότι το σημαντικότερο είναι να εξοικονομήσετε χρήματα, έτσι ώστε να παρέχεται τροφή, στέγη στα μέλη της οικογένεια σας. Αυτό θα γίνει μόνο με σωστό προγραμματισμό!




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: