Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Tι τρελαίνει τους άνδρες;



Πέντε πράγματα! Όσα και τα δάχτυλα , είναι οι κανόνες που θα πρέπει να ακολουθείτε προκειμένου να τραβήξετε όχι μόνο τα βλέμματα των ανδρών αλλά και τους ίδιους. Δεν είναι πολλά για αυτό σας συστήνω να τα θυμάστε!



 

Νύχια με ωραίο μανικιούρ

Το ισχυρό όπλο στην αγάπη είναι το χέρι της γυναίκας. Είναι ένα από τα στοιχεία του γυναικείου σώματος που προκαλεί την ερωτική έλξη. Τα χέρια της γυναίκας παίζουν μεγάλο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.







Σέξι φουστανάκια

Συνήθως το καλοκαίρι είναι η εποχή στην οποία οι άνδρες τρελαίνονται από την σεξαπίλ, που βρίσκεται παντού γύρω μας. Το χειμώνα επίσης οι γυναίκες φορούν φόρεμα, όμως το σώμα τους κρύβεται κάτω από πολλά ρούχα.
Το καλοκαιρινό σέξι φόρεμα και ο τρυφερός αέρας, που παίζει μαζί του προκαλούν σεξουαλικές φαντασίες στον μέσο άνδρα. Τα κοντά φουστανάκια έχουν την ίδια επίδραση, όμως το φόρεμα είναι πιο προκλητικό.

Υγρά & ζουμερά χείλη

Δεν είναι αναγκαίο το έντονο χρώμα στα χείλη με κραγιόν κάθε τρεις και μια. Φροντίστε μόνο τα χείλη να φαίνονται μονίμως υγρά…με λιπ γκλός ή βάλσαμο χειλιών ώστε να φαίνονται ζουμερά.


Βαθύ…ντεκολτέ

Είναι κάτι που προκαλεί τρελά τους άνδρες. Το μυστικό στον υπαινιγμό είναι στο φούλ. Το συγκεκριμένο μέρος του γυναικείου σώματος προκαλεί πολύ τον ενδιαφέρον του αντιθέτου φύλου. Το μέγεθος του στήθους δεν έχει σημασία αρκεί να διαλέξουμε τον κατάλληλο σουτιέν.

 

Κορμί γεμάτο σταγόνες
Μόλις έχετε βγει από τη θάλασσα και κάθεστε στη πετσέτα σας ενώ η μυρωδιά του αντηλιακού σας ταξιδεύει… διακρίνετε ότι τα βλέμματα των ανδρών είναι στραμμένα επάνω σας; Μην αυταπατάστε, δεν είναι μόνο το λυγερό κορμάκι σας με τις τέλειες αναλογίες και το βαθύ εξωτικό μαύρισμα, είναι και κάτι άλλο που δεν λειτουργεί μόνο στη παραλία.  Τα βρεγμένα μαλλιά και οι σταγόνες στο κορμί σας ερεθίζουν πολύ τους άνδρες.


 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: