Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Η αποκαλυπτική Σάρον Στόουν – Ταινίες & Φωτογραφίες


Η σέξι και πάντα γοητευτική Σάρον Στόουν θα παίξει στο πλευρό του γνωστού σε όλους μας σκηνοθέτη και ηθοποιού Γούντι Αλεν.

Η ταινία ονομάζεται «Fading Gigolo» της οποίας τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στη Νέα Υόρκη, υπό τη σκηνοθεσία του Τζον Τορτούρο.

Πρόκειται για μια κωμωδία στην οποία θα παίξουν και άλλες όμορφες γυναίκες όπως η Βανέσα Παραντί και η Σοφία Βεργκάρα.


Γεννημένη στις 10 Μαρτίου του 1958 η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Στόουν (Sharon Stone Vonne ) έγινε διεθνώς γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο ερωτικό θρίλερ «Βασικό Ένστικτο» του Πολ Βερχόφεν.



Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πενσυλβάνια και ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα της Ντόροθι ήταν λογίστρια και νοικοκυρά, ενώ ο πατέρας της εργάζονταν σε εργοστάσιο της περιοχής.

Κέρδισε τον τίτλο της «Miss Crawford County» και ήταν υποψήφια για «Miss Pennsylvania». Ένας από τους κριτές του διαγωνισμού της πρότεινε να αφήσει το λύκειο και να πάει στη Νέα Υόρκη να γίνει μοντέλο. Το 1977 η Στόουν αφήνει τη γενέτειρά της μαζί με μία θεία της και μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, εκεί τέσσερις ημέρες αργότερα την βρίσκουμε να υπογράφει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων «Ford Modeling Agency».


Το διάστημα που έμενε στο Παρίσι αποφάσισε να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να γίνει ηθοποιός έτσι επέστρεψε και πάλι στη Νέα Υόρκη

«Stardust Memories» 1980

Την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση την πραγματοποίησε σε ταινία του Γούντι Άλεν στο «Stardust Memories» το 1980, ενώ ο πρώτος της ομιλών ρόλος ήρθε ένα χρόνο αργότερα στην ταινία τρόμου «Deadly Blessing». Έκτοτε πήρε μέρος σε αρκετές B-movies.

Το 1984 παντρεύτηκε τον παραγωγό Michael Greenburg με τον οποίο χώρισε δύο χρόνια αργότερα.

Το 1990 η συμμετοχή της στην ταινία «Ολική Επαναφορά» με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της άνοιξε τις πόρτες.


Η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους η Σάρον Στόουν συμπρωταγωνίστησε με τον Μάικλ Ντάγκλαςστην «τολμηρή» ταινία «Βασικό Ένστικτο» το 1992.


Η ταινία είχε περιπέτειες στο δρόμο της για τις αίθουσες. Η λογοκρισία των ΗΠΑ ζήτησε να αφαιρεθούν 42 ολόκληρα λεπτά για να επιτρέψει την προβολή της στις αίθουσες, ενώ η πρωταγωνίστρια απείλησε με μήνυση το σκηνοθέτη, Πολ Βερχόφεν, επειδή η σκηνή στην οποία αποκαλύπτει "ό,τι πολυτιμότερο έχει" γυρίστηκε -έλεγε- εν αγνοία της.
Δείτε το επίμαχο βίντεο:


Στην πραγματικότητα, όλος αυτός ο ντόρος έχτισε ένα μύθο γύρω από το «Βασικό Ένστικτο», που δεν είναι παρά ένα καλογυρισμένο αστυνομικό θρίλερ, αρκετά φαντεζί, εξωπραγματικό ως προς το περιβάλλον στο οποίο τοποθετεί την ιστορία, και με σκηνές ακραίου σεξουαλισμού. Η τεράστια εμπορική επιτυχία που συνάντησε εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητα τόσο του σεναριογράφου Τζο Έστερχαζ όσο και της Σάρον Στόουν, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν -προσωρινά- ανάμεσα στα πιο ακριβοπληρωμένα ονόματα.



Δείτε κάποιες από τις ταινίες:
Ολική Επαναφορά (1990)

Με αφετηρία το διήγημα του Φίλιπ Ντικ "We Can Remember It For You Wholesale". Ο Κρόνενμπεργκ, που σχεδίαζε να το μεταφέρει στην οθόνη με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Ντρέιφους, υπαναχώρησε και ο Ολλανδός σκηνοθέτης πήρε το τιμόνι, αλλάζοντας άρδην την αρχική ιδέα και δημιουργώντας μια διασκεδαστική περιπέτεια, με χιούμορ και εντυπωσιακά οπτικά εφέ.
Ένας οικοδόμος που δεν είναι οικοδόμος, η σύζυγος που δεν είναι πραγματική σύζυγος και μία ερωμένη... καπετάνισσα της Αντίστασης στον Άρη αποτελούν τα βασικά πρόσωπα. Γύρω τους υφαίνονται συνωμοσίες, κατάσκοποι αποκτούν εικονικές αναμνήσεις και ψεύτικη ταυτότητα, μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στην υπόθεση και μεταλλαγμένοι οργανώνονται εναντίον του κυβερνήτη που κρατά στα χέρια του την τύχη του κόκκινου πλανήτη και των εποίκων.

Βασικό Ένστικτο
(1992)

Ένας αστυνομικός καλείται να εξιχνιάσει τον αποτρόπαιο φόνο ενός πρώην ροκ σταρ. Βασικός ύποπτος είναι η συγγραφέας Κάθριν Τρεμέλ, η οποία θα τον παρασύρει σε ένα παιχνίδι σαγήνης και διαστροφών, έως ότου μία ψυχίατρος της αστυνομίας ανακαλύψει ότι ο φόνος τον οποίο ερευνούν περιγράφεται επακριβώς σε ένα από τα βιβλία της.

Καζίνο
(1995)

Το σενάριο της ταινίας προέρχεται από ένα βιβλίο του Νίκολας Πιλέτζι και βασίζεται στη ζωή ενός υπαρκτού μέλους της "οικογένειας". Όπως μαθαίνουμε σε ένα από τα πολλά και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που συνοδεύουν την ταινία, ο κύριος αυτός δεν ήθελε με κανένα τρόπο να γραφτεί το βιβλίο και απειλούσε με όχι ιδιαίτερα κόσμιο τρόπο το συγγραφέα. Όταν όμως έμαθε ότι στην κινηματογραφική εκδοχή θα τον υποδυθεί ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, άλλαξε τελείως στάση και έγινε κάτι παραπάνω από φιλικός.
Ένας πράκτορας στοιχημάτων, ο εγκληματίας φίλος του και μια πόρνη θα δεθούν σε ένα παιχνίδι παρανομίας, εξουσίας και έρωτα στο Λας Βέγκας, λίγο πριν η πόλη με τα καζίνα γίνει τουριστική ατραξιόν.

Γκλόρια (1999)

Μια κακή επανέκδοση της ταινίας «Γκλόρια» του Κασαβέτη (1980). Η Στόουν ήταν υποψήφια για Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ερμηνείας.
Μπράβοι εκτελούν ένα λογιστή της Μαφίας και την οικογένειά του. Η Γκλόρια, μια γειτόνισσα που κάποτε είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα, σώζει το μικρό Φιλ. Σύντομα, θα βρεθεί κυνηγημένη, καθώς το αγόρι έχει μαζί του ένα καρνέ με στοιχεία που δεν πρέπει να φτάσουν στο FBI.

Catwoman
(2005)

Μια σχεδιάστρια διαφημιστικών φυλλαδίων ακούει άθελά της ότι τα προϊόντα της εταιρείας καλλυντικών στην οποία εργάζεται προκαλούν βλάβες στο δέρμα. Καταδιώκεται από μπράβους και γκρεμίζεται από μεγάλο ύψος. Μια γάτα σπάνιας ράτσας της χαρίζει ξανά τη ζωή και η Πέισενς μεταμορφώνεται σε γυναίκα-γάτα που τιμωρεί τους εγκληματίες.
Η ταινία απέσπασε το 2005 τέσσερα βασικά Βατόμουρα: Χειρότερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Γυναικείου Ρόλου.


Πηγη

SHARE THIS

0 σχόλια: