Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Η ιστορία σε έναν πίνακα ζωγραφικής...

Η ιστορία σε έναν πίνακα ζωγραφικής...

Βρίσκεται στο μουσείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ένας ξεχωριστός πίνακας ζωγραφικής, ο οποίος συνδέει τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του παρόντος και του παρελθόντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται πλέον στο μουσείο του συλλόγου.


Ο Μάικλ Μπράουν, χρειάστηκε αρκετές ημέρες για να ολοκληρώσει το έργο του αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν κάτι που ήθελε να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Σε αυτόν τον πίνακα, συμπεριέλαβε ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προσπαθώντας να συνδέσει κατά κάποιο τρόπο όλες τις γενιές των «κόκκινων διαβόλων».

Δεν είναι μόνοι οι Ράιαν Γκιγκς, Νεμάνια Βίντιτς και Γουέιν Ρούνεϊ, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη σειρά αλλά και οι Όλε Γκούναρ Σόλσικερ, Ντουάιτ Γιορκ, Ερίκ Καντονά, Μαρκ Χιουζ, Στιβ Μπρους, Πολ ΜακΓκραθ, Λου Μακάρι, Πολ Σκόουλς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Πίτερ Σμάιχελ, Ρόι Κιν, Μπράιαν Ρόμπσον, Νόρμαν Γουάιτσαϊντ.

Φυσικά, ξεχωριστή θέση έχουν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Σερ Ματ Μπάσμπι, οι οποί φαίνεται να παρακολουθούν όλους τους παίκτες της ομάδας, έξω από το «Ολντ Τράφορντ», το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα.








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: