Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Έβελυν Παρασκευοπούλου...Βραβεύτηκε σε καλλιστεία στην Κορέα για την ομιλία της



Είναι μόλις 19 χρονών και έχει ήδη στο βιογραφικό της έναν τίτλο στα καλλιστεία, πολλές φωτογραφήσεις και πασαρέλες. Η Έβελυν Παρασκευοπούλου πρόσφατα εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό «World Miss University» που διοργανώθηκε στην Κορέα και βραβεύτηκε για το λόγο της με θέμα την παγκόσμια ειρήνη.
Το όμορφο μοντέλο που σπουδάζει Πολιτικές επιστήμες, μας μιλάει για την εμπειρία της στα καλλιστεία, για την γνωριμία της με το τραγουδιστή του «Gagnam style» αλλά και για τη ζωή της εδώ τονίζοντας ότι «όποιος προσπαθεί αρκετά καταφέρνει τα πάντα».

Πριν από λίγες ημέρες βρισκόσουν στην Κορέα για τον διαγωνισμό ομορφιάς “World Miss University”. Μίλησε μας λίγο για την εμπειρία σου εκεί.

Oι εντυπώσεις που μου άφησε ο διαγωνισμός αλλά και η χώρα που επισκέφτηκα είναι οι καλύτερες. Γνώρισα και έκανα παρέα με πολλά κορίτσια από όλα τα μέρη του κόσμου και έμαθα αρκετά από τα χαρακτηριστικά άλλων λαών. Επίσης εκτός από τις διαγωνιζόμενες γνώρισα αρκετούς διάσημους Κορεάτες όπως είναι ο Psy ο τραγουδιστής του "Gagnam style" ο οποίος είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πολύ τρελός αφού χόρεψε μαζί μας τον διάσημο χορό του!!! Επίσης γνώρισα την ιδιοκτήτρια των διάσημων brands MCM σε όλο τον κόσμο η οποία είναι Κορεατισα. Aκόμη παρευρεθήκαμε σε πολλές εκδηλώσεις όπως τα βραβεία για τις πιο ισχυρές γυναίκες στην Κορέα...













Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

1 σχόλιο: