Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Η σωστή υγιεινή πριν και μετά το σεξ (2ο μέρος)


Η σωστή υγιεινή πριν και μετά το σεξ (2ο μέρος)

Η σωστή υγιεινή πριν και μετά το σεξ (2ο μέρος)


Άλλαξε εσώρουχο αν βράχηκε, ακόμη κι αν έχει στεγνώσει

Ισχύει το ίδιο , όπως και στην περίπτωση των εσωρούχων που φοράμε εν ώρα γυμναστικής. Ο ιδρώτας και η υγρασία προσφέρουν πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων, φέρνοντας την ουρολοίμωξη ένα βήμα πιο κοντά.

 Μην ξεχνάς το προφυλακτικό 

Μην ξεχνάς πως το προφυλακτικό προστατεύει όχι μόνο από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα. Αυτό ισχύει διπλά όταν δεν έχεις σταθερές σχέσεις και σε κάθε καινούργια γνωριμία, μέχρι να βεβαιωθείς για την κατάσταση της υγείας του συντρόφου σου και διαλέξεις μια άλλη αντισυλληπτική μέθοδο.

Mερικές λεπτομέρειες που δεν πρέπει να ξεχνάς.

Στοματική υγιεινή: Δε θέλει και μεγάλη επεξήγηση. Η άσχημη ανάσα μπορεί από μόνη της να καταστρέψει μια πολλά υποσχόμενη βραδιά. Το πλύσιμο των δοντιών είναι απαραίτητο και από τους δύο συντρόφους διότι κανένας δε θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα «θανατηφόρο» από την άσχημη οσμή φιλί. Όσο για τον σύντροφό σου, έχει έναν ακόμη λόγο να προσέχει ακόμη περισσότερο τη στοματική του υγιεινή καθώς πρόσφατη έρευνα συνδέει τις παθήσεις των ούλων με... στυτική δυσλειτουργία!

Τα νύχια χεριών και ποδιών: Δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για μανικιούρ & πεντικιούρ - αν και σίγουρα είναι μια γυναικεία απόλαυση - αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσεις τα νύχια σου στο έλεός τους. Άλλωστε, όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα χέρια έχουν την πρωτοκαθεδρία στο ερωτικό παιχνίδι, οπότε και τα νύχια σας θα πρέπει να είναι καθαρά και περιποιημένα προς αποφυγή οποιοδήποτε τραυματισμού ή μόλυνσης.

Ξύρισμα: Σίγουρα, δεν μπορείς να είσαι όλη την ώρα με δερματάκι βελούδινο και πλήρως αποτριχωμένο αλλά μην αφήνεις την τρίχα, ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή σου να γίνεται δάσος τροπικό. Θυμήσου πως η τρίχα ευνοεί την ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων γι΄αυτό φρόντισε να διατηρείς περιποιημένη την μικρή σου περιοχή.


Και μια συμβουλή:

Ακόμη κι αν δεν έχεις σεξουαλική δραστηριότητα, θωράκισε την υγεία των γεννητικών οργάνων σου με εξωτερικό πλύσιμο μετά από κάθε αφόδευση, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω και μην ξεχνάς την καθημερινή αλλαγή του εσωρούχου σου, το οποίο επίσης θα πρέπει να αλλάζεται και κάθε φορά που έχεις ιδρώσει έντονα, όπως για παράδειγμα μετά τη γυμναστική.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: