Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στο Kyklos Live Stage ο Μπάμπης Στόκας

Στο Kyklos Live Stage ο Μπάμπης Στόκας

Από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο


Η νέα μουσική σκηνή Kyklos Live Stage στο Βοτανικό υποδέχεται από τις 22 Δεκεμβρίου τον Μπάμπη Στόκα και την παρέα του, που θα μαγέψουν το κοινό με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.


Ο Μπάμπης Στόκας θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν: από τα κομμάτια των Πυξ Λαξ, που όλοι συνεχίζουμε να σιγοτραγουδάμε, σε μια επιλογή από λαϊκά τραγούδια, που αγαπά, στα τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στη δισκογραφική δουλειά του που μόλις κυκλοφόρησε, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου.

Μαζί του στη σκηνή ανεβαίνει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο «άνθρωπος ορχήστρα», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει, για τη μοναδική άνεση που έχει να παίζει πάρα πολλά μουσικά όργανα.

Τη συντροφιά συμπληρώνουν ο Δημήτρης Καρράς και η Μαρία Λούκα. Ο Δημήτρης Καρράς μετρά πολύχρονη μουσική διαδρομή με τραγούδια όπως το «Τροχόσπιτο» και το «Λυπάμαι» και δισκογραφικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, η Νατάσσα Μποφίλιου και με πολλούς άλλους. Η Μαρία Λούκα μας πρωτοσυστήθηκε τραγουδώντας στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα. Το 2012 μαζί με τον Δημήτρη Καρρά και τον Φώτη Ανδρικόπουλο τραγούδησαν το «’Έτσι οι μέρες περνούν».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: