Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μπορεί το μυστικό νεότητας της Jessica Biel και της Naomi Campbell να κρυφτεί σε ένα χάπι;



Δεν είναι ότι οι κρέμες που σε βοηθούν να μείνεις νέα δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αλλά, να, κάποιες φορές, θέλουν και λίγο σπρώξιμο. Νέα επιστημονική έρευνα στη Βραζιλία δείχνει πώς μπορείς να επιβραδύνεις τη διαδικασία της αντιγήρανσης (σχεδόν) στο μισό.

Naomi Campbell, Helena Christensen, Laura Bailey, Jessica Biel, Danni Minogue και πολλές ακόμη celebrities φαίνεται πώς έχουν βρει το κόλπο για να διατηρούν τη φρεσκάδα στο πρόσωπό τους, αλλά ευτυχώς για εμάς α) δεν έχουν πρόβλημα να το μοιραστούν μαζί μας, β) είναι οικονομικό και γ) δεν θα πονέσουμε.


 
Δεν είναι ακατόρθωτο να διατηρήσεις τα κύτταρα της νεότητάς σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αρκεί να εντάξεις ένα χάπι-βιταμίνη στην καθημερινή διατροφή σου, το Imedeen Time Perfection,  σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με επικεφαλής τη δερματολόγο Dr Adilson Costa.
Τα αποτελέσματα αποκάλυψαν έως και 30% μείωση των λεπτών γραμμών στο πρόσωπο αλλά και των ρυτίδων, ενώ η λάμψη και η απαλότητα ενισχύθηκε κατά 42%.
Συστατικά του Imedeen Time Perfection περιλαμβάνουν μια μεγάλη δόση της αντι-οξειδωτικής  βιταμίνης C, λυκοπένιο (το οποίο εξάγεται από τις ντομάτες) αλλά και ψευδάργυρο.
Η Jessica Biel που φημίζεται για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της έχει μιλήσει πολλές φορές για τα προϊοντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται. "Το δέρμα σας είναι μια αντανάκλαση της εσωτερικής σας υγείας, γι'αυτό προσπαθήστε να τρώτε καλά, να μένετε ενυδατωμένες και να κάνετε τακτικά ασκήσεις", είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Yahoo. "Κάνω κάθε μήνα μάσκες προσώπου, με φλούδες φρούτων και μασάζ. Επιπλέον παίρνω συμπληρώματα Imedeen για το δέρμα μου".
 
Το Ιmedeen Time Perfection μπορείς να το βρεις από 44.39 ευρώ. Kαι πού ξέρεις; Από δω και στο εξής μπορεί να είναι και το δικό σου μυστικό ομορφιάς.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: