Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όταν η Στανίση πήγε να "φουντάρει" και οι μώλωπες της Αλούπη



Με λίγες dark πινελιές ήταν η εβδομάδα που μας πέρασε στη διεθνή showbiz καθώς μίλησαν για τις αυτοκτονικές τάσεις που είχαν. Κατά τα άλλα, είχαμε τη συγγνώμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε Άννα Βίσση και Πασχάλη Τερζή αλλά και τα γεννητούρια της Καλομοίρας.

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και ο σύζυγος της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, Εμμανουήλ Μανωλάκης για έναν παραφουσκωμένο λογαριασμό. Διάβασε όλη την ιστορία εδώ όπως και την κατάληξη της δίκης.

Για τις σκέψεις αυτοκτονίας που είχε κάποιο διάστημα της ζωής του μίλησε ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνέντευξή του όπως και για το ότι δε χορταίνει το σεξ.

Παρολίγον απόπειρα αυτοκτονίας είχε κάνει και η Κατερίνα Στανίση η οποία είπε για το συμβάν "Ήμουν πειραγμένη. Γύρισα σπίτι μου και λέω ‘τι πήγα να κάνω’; Πήγα να φουντάρω με το αμάξι σε γκρεμό".

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος, αφού η τραγουδίστρια την Παρασκευή (14/12) έφερε στον κόσμο τα δίδυμα που κυοφορούσε.

Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε πως αυτόν τον καιρό είναι μόνη χωρίς μάλιστα να έχει σεξουαλικές επαφές.


Δημόσια συγγνώμη από την Άννα Βίσση και τον Πασχάλη Τερζή ζήτησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας για δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και διαστρεβλώθηκαν. Συγκεκριμένα είχε πει: "ο Πασχάλης Τερζής θα μπορούσε να πει τραγουδάρες, αλλά δεν είχε κάνει καλή επιλογή τραγουδιών" και ότι "ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση".

Το πρόσωπο της μητέρας της, Μαριάννας Λάτση, χτύπησε τατουάζ στο χέρι της η Εριέττα Κούρκουλου. Η Εριέττα έχει και άλλα τατουάζ στο σώμα της μεταξύ αυτών τα αρχικά αλλά και το πρόσωπο του πατέρα της Νίκου Κούρκουλου και του αδελφού της, Πάρη Κασιδόκωστα.



Χώρισε ο Χρήστος Βασιλόπουλος από την Αντωνία Βεντούρα με την πρώην σύζυγό του να παίρνει την οριστική απόφαση επειδή δεν περνούσε καλά στην Αμερική όπου βρίσκεται ο ηθοποιός για επαγγελματικούς λόγους.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου δε δίστασε να χαρακτηρίσει ως έγκλημα τη μετάδοση τούρκικων σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση.

Σε συνέντευξή της στο live chat του Oneman.gr, η Όλγα Φαρμάκη δε δίστασε να παραδεχτεί ότι την έχουν απατήσει.



Φωτογραφία των ποδιών της γεμάτα με μώλωπες ανέβασε η Χριστίνα Αλούπη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ύστερα από γυρίσματα που έκανε για ταινία δράσης.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: