Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τα τρικ ομορφιάς από την Κέιτ Μίντλετον

Τα τρικ ομορφιάς από την Κέιτ Μίντλετον

Όταν ο κόσμος βλέπει κάθε σου κίνηση και σχολιάζει την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε σου εμφάνιση, πρέπει να είσαι πάντα λαμπερή. Κάπως έτσι κυλά η καθημερινότητα της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και εμφανίζεται κυριολεκτικά αψεγάδιαστη σε όλες τις εμφανίσεις της.
Θέλεις να πάρεις μερικά μαθήματα από την… βασίλισσα της ομορφιάς; Δες τι πρέπει να προσέξεις.


Το παν είναι τα μαλλιά
Για να βρεις ψεγάδια στην όμορφη Κέιτ, θα πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από αυστηρή. Ένα είναι το σίγουρο όμως: τα μαλλιά της νεαρής Δούκισσας είναι πάντοτε προσεγμένα και λαμπερά. Το αγαπημένο της στυλ; Επιμελώς ατημέλητο χτένισμα, δίνοντας έμφαση στις σέξι ελαφρώς κυματιστές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών της.
Για να γίνουν τα μαλλιά σου πιο πλούσια και λαμπερά χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν ολικής θρέψης και αναδόμησης και απόφυγε το έντονο styling.


Κάνε κότσο τα μαλλιά σου…
Να φανεί η ομορφιά σου! Αυτό φαίνεται να είναι και το μότο της Κέιτ, που συνηθίζει να πιάνει τα μαλλιά της μισά πάνω- μισά κάτω, αφήνοντας αρκετά μαλλιά στο κάτω μέρος και μαζεύοντας ακόμα και την παραμικρή τρίχα από το πρόσωπό της, δίνοντας όγκο στο πάνω μέρος. Για να καταφέρεις και εσύ αυτό το αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε σπρέι για όγκο. Εφάρμοσε λίγο από το προϊόν σε νωπές ρίζες και στέγνωσε τα μαλλιά σου, έχοντας το κεφάλι σου προς τα κάτω.

Το καπέλο που δεν… επισκιάζει την εμφάνιση
Η Κέιτ Μίντλετον, σαν γνήσια Βρετανή δεν παραλείπει να φορέσει τα μεγαλοπρεπή καπέλα της σε σχεδόν καμία δημόσια εμφάνισή της. Η Κέιτ, φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να δείχνει πάντοτε μοντέρνα και αριστοκρατική χωρίς να αφήνει τα εκκεντρικά καπέλα να της υποβαθμίζουν το στυλ.
Το μυστικό: Επέλεξε και εσύ μεγάλα καπέλα και φορεσέ τα με πιο χαλαρό τόπο, όχι αυστηρά. Έτσι θα δείχνεις κομψή χωρίς το κλασσικό αυτό κομμάτι να σου κλέβει ίχνος νεότητας.

Δώσε βάση σε ένα μόνο χαρακτηριστικό του προσώπου σου
Ο κανόνας λέει: τόνισε τα μάτια ή τα χείλη σου, ποτέ και τα δυο μαζί. Η Μίντλετον φαίνεται να τον έχει αποστηθίσει και τον ακολουθεί πιστά. Συνήθως της αρέσει να τονίζει τα μάτια της βάζοντας προσεκτικά μαύρο μολύβι στο πάνω αλλά και κάτω μέρος των ματιών της, και αρκετές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες της. Το λουκ της είναι πάντοτε εκθαμβωτικό χωρίς να είναι υπερβολικό και περίπλοκο.
Ένα μαύρο μαλακό μολύβι, ή ένα eyeliner με εύχρηστο βουρτσάκι, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις το λουκ.

Έντονα φρύδια
Τα φρύδια της όμορφης Βρετανής είναι πάντοτε περιποιημένα και γεμάτα. Αυτό το φυσικό σχήμα που έχει επιλέξει για τα φρύδια της, τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της, με τον πιο natural τρόπο.
Μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό μολύβι στις αποχρώσεις των φρυδιών σου, για να τα «ζωγραφίσεις» και να φαίνονται πιο γεμάτα.

Φυσική ομορφιά
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, επιλέγει έντονα χρώματα μόνο για τη γκαρνταρόμπα της. Όσον αφορά το μακιγιάζ της προτιμά πάντα γήινους τόνους. Στην καθημερινότητά της επιλέγει ρουζ πολύ κοντά στην απόχρωση του δέρματός της, και λιπ γκλος ένα τόνο πιο σκούρο από το φυσικό.

Αψεγάδιαστο δέρμα
Ακόμα και αν οι παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά της, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν μια κακή φωτογραφία της όμορφης Κέιτ. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της φαίνεται να είναι θέμα γενετικής, αφού αν πάμε ελάχιστα πίσω στο γενεαλογικό δέντρο της Μίντλετον, θα δούμε ότι μέχρι και σήμερα η μητέρα της καταφέρνει να έχει αρκετά καθαρή και λεία επιδερμίδα δεδομένου της ηλικίας της. Βέβαια, η Δούκισσα ακολουθεί μια συγκεκριμένη καθημερινή ρουτίνα όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου της, αφού δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.
Για να καταφέρεις να συντηρήσεις και εσύ το δέρμα σου σε αρκετά καλό επίπεδο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μην ξεχνάς να περιποιείσαι σε καθημερινή βάση το πρόσωπο σου χρησιμοποιώντας κρέμες νυκτός αλλά και ημέρας, ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου.

Natural μανικιούρ
Πολλές φορές ένα μανικιούρ σε παλ αποχρώσεις μπορεί να είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από ένα έντονο κόκκινο χρώμα, πόσο μάλλον εάν το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου είναι ένα πανάκριβο, πολυσυζητημένο κόσμημα 18 καρατίων. Η Κέιτ, πάντα επιλέγει μανό σε ροζ παλ αποχρώσεις και συνηθίζει να έχει ένα κομψό και περιποιημένο μανικιούρ, χωρίς υπερβολές, αφού ξέρει ότι το τελευταίο πράγμα που θα προσέξουν στα χέρια της είναι... το μανό της.

Look like a princess
Από επίσημα δείπνα, μέχρι αθλητικές δραστηριότητες, η Κέιτ έχει τον τρόπο να παραμένει εντυπωσιακή όπου και αν παρευρίσκεται. Παρακολουθώντας τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να παίζει πόλο ή συμμετέχοντας σε αγώνα κωπηλασίας, η Βρετανή Δούκισσα καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα χωρίς ίχνος εκκεντρικότητας στις εμφανίσεις της. Για τέτοιου είδους δραστηριότητες επιλέγει ένα… επιμελώς ατημέλητο λουκ. Αγαπημένο της χτένισμα είναι η χαλαρή αλογοουρά με μια χωρίστρα ελαφρώς πιασμένη στα πλάγια.

Μια μαυρισμένη επιδερμίδα είναι πάντα κολακευτική
Παρά το γεγονός ότι η Κέιτ ζει σε μια χώρα που δεν φημίζεται για τον ηλιόλουστο καιρό της, η επιδερμίδα της δεν μοιάζει ποτέ χλωμή. Αντιθέτως, έχει ένα αρκετά ελαφρύ μαύρισμα, το οποίο της χαρίζουν ειδικά προϊόντα self -tanning.
Χρησιμοποιήστε με προσοχή αυτά τα προϊόντα για να μην αφήσετε λεκέδες στο σώμα και το πρόσωπό σας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της εκάστοτε εταιρίας ή αισθητικού, και προσοχή να μην το παρακάνετε ειδικά στο μέσον του χειμώνα, γιατί τότε ξεφεύγει από τα όρια του κολακευτικού.

.
  • Click to enlarge image 8134721711_86a9971d1f_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134749470_59e80d9fb9_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134721531_1f5e7568ea_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134749246_1250edb10f_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134749138_e34e7200ef_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134749046_697626a44b_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134748928_8b55b5024a_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134721065_ebfa6ee008_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134748682_cd91bcd97a_b.jpg
  • Click to enlarge image 8134720645_4f2a3240ec_b.jpg




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: