Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τι είχε εξομολογηθεί η μητέρα του δράστη του Κονέκτικατ


Τι είχε εξομολογηθεί η μητέρα του δράστη του Κονέκτικατ

Λίγες ημέρες πριν το μακελειό είχε μιλήσει για τις ανησυχίες που ένιωθε για το γιο της


Λίγες ημέρες πριν ο Adam Lanza εισβάλλει στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook Elementary School στο Κονέκτικατ και σκορπίσει το θάνατο συνολικά σε 26 ανθρώπους, ανάμεσά τους 20 παιδιά, η μητέρα του Nancy είχε εκφράσει σε γνωστό της τις ανησυχίες της ότι η κατάσταση του γιου της χειροτέρευε και πως ένιωθε ότι «τον χάνει».

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής ο Adam αφού πυροβόλησε την 54χρονη μητέρα του πολλές φορές στο κεφάλι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως μέσα στο δημοτικό σχολείο, σκοτώνοντας μάλιστα 15 παιδιά ηλικίας ετών από τα 16 μιας τάξης!

Όπως αποκάλυψε ένας γνωστός της μητέρας του δράστη, που δε θέλησε να κατονομαστεί, γνώριζε ότι ο Adam δεν ήταν καλά και η μητέρα του προτιμούσε να μιλάει για τον άλλο της γιο Ryan, όποτε η συζήτηση πήγαινε στο θέμα «παιδιά».
Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε ότι ο Adam είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να κάνει κακό στον εαυτό του.


«Κοίταξε το ποτήρι της και είπε: “Δεν ξέρω. Ανησυχώ ότι τον χάνω”. Μου είπε ότι η κατάστασή του χειροτέρευε και ότι δυσκολευόταν να τον προσεγγίσει» είπε στη Daily News.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Nancy μιλούσε για το γιο της και ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με εκείνον.

«Η Nancy μου είπε ότι προκαλούσε εγκαύματα στον εαυτό του με έναν αναπτήρα, κάπου στα χέρια ή τα πόδια του. Σαν να προσπαθούσε να νιώσει κάτι» είπε ανακαλώντας μια συζήτησή τους πριν από περίπου ένα χρόνο.



Λίγες ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό στο δημοτικό σχολείο, τα ανήσυχα λόγια της μητέρας του δράστη μια εβδομάδα νωρίτερα «μοιάζουν σαν να προαισθανόταν κάτι» πρόσθεσε.

«Ήταν πολύ περίεργο. Δε συνήθιζε να μιλάει για εκείνον. Τις περισσότερες φορές μιλούσε για το μεγαλύτερο γιο της. Έμοιαζε πολύ αναστατωμένη. Κοιτούσε το ποτήρι της και μιλούσε σιγανά» είπε ακόμη και συνέχισε: «Τη ρώτησα αν θα αναζητούσε βοήθεια και μου είχε πει ναι».



«Όποιος γνώριζε τη Nancy θα καταλάβαινε ότι αυτό δεν ήταν φυσιολογικό. Ήταν τόσο ευδιάθετη πάντα και γεμάτη ζωή».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Adam είχε μάθει να πυροβολεί με τουφέκι από όταν ήταν 9 ετών. «Η Nancy ήταν πολύ υπεύθυνη και προσεκτική με το θέμα της οπλοκατοχής. Ήθελε να μάθει στα παιδιά της να χρησιμοποιούν τα όπλα με υπευθυνότητα».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: