Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχει βερνίκι που διαρκεί έως έξι εβδομάδες; Ναι και μόλις το εντοπίσαμε!



Το μανικιούρ είναι για την ομορφιά μας ό,τι κι ένα ζευγάρι stylish γόβες για την γκαρνταρόμπα μας: το αξεσουάρ εκείνο που θα κάνει την διαφορά στην εμφάνισή μας! Και μόλις εντοπίσαμε τα βερνίκια alessandro που ήρθαν για να μας εξασφαλίσουν λαμπερή και όμορφη εμφάνιση που ταιριάζει όχι μόνο στις επιλογές αλλά και στο lifestyle κάθε γυναίκας!


Τα βερνίκια alessandro διατίθενται σε 99 διαφορετικά χρώματα που σου εξασφαλίζουν την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε κλασικό γαλλικό, σε μαύρο για όσες αγαπούν τις rock εμφανίσεις, σε βαθύ κόκκινο για τις γυναίκες των οποίων η θηλυκότητα είναι το Άλφα και το Ωμέγα των looks τους, ή ακόμη και σε πιο fancy χρωματικούς τόνους για όσες αγαπούν τα trends.

Όμως, πέρα από τις άπειρες χρωματικές επιλογές η εταιρία alessandro μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές τεχνικές ανάλογα πάντα με την διάρκεια που επιθυμούμε ως προς το αποτέλεσμα. Πρόκειται για την επαναστατική μέθοδο Colour Code που σου εξασφαλίζει διάρκεια στο μανικιούρ από μία έως και έξι εβδομάδες! Εντυπωσιακό; Παρακάτω θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες για την Colour Code μέθοδο της εταιρίας alessandro που θα φτάσει την ομορφιά σου στα άκρα (κυριολεκτικά!).

Εσύ τι διάρκεια θέλεις να έχει το βερνίκι σου;

1η ΤΕΧΝΙΚΗ : ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ
Πόσο διαρκεί: Ακολουθώντας την συγκεκριμένη τεχνική έχεις τέλειο μανικιούρ και λαμπερό χρώμα στα νύχια που διαρκεί τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται: Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για τις trend setters. Τις γυναίκες εκείνες που θέλουν να αλλάζουν χρώμα στα νύχια κάθε εβδομάδα και αγαπούν να πειραματίζονται με νέες τάσεις.
2η ΤΕΧΝΙΚΗ : LAC SENSATION- ΗΜΙ-ΜΟΝΙΜΟ



Πόσο διαρκεί: 
περισσότερο από 3 εβδομάδες!
Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται: Στις απανταχού καριερίστες που θέλουν να είναι περιποιημένες ωστόσο ο χρόνος που έχουν στην διάθεσή τους δεν είναι αρκετός ώστε να κλείνουν ραντεβού για μανικιούρ. 

3η ΤΕΧΝΙΚΗ : COLOUR GEL- ΜΟΝΙΜΟΠόσο διαρκεί: περισσότερο από 6 εβδομάδες!
Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται: Στις κλασικές γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν ενώ δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από τα... πάντα! Στις γυναίκες εκείνες που είναι chic και όμορφες ενώ πιστεύουν ότι η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά σε κάθε εμφάνισή τους! 

Tip: Όποια τεχνική κι αν ακολουθήσεις, σε όποια κατηγορία γυναικών κι αν ανήκεις να ξέρεις ότι ακολουθώντας τις τεχνικές alessandro θα μπορέσεις να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο χρώμα αφού η γκάμα των επιλογών σου είναι τεράστια. 99 διαφορετικά χρώματα, τρεις μοναδικές τεχνικές περιμένουν να τις ανακαλύψεις! Λοιπόν, τι λες; Είσαι διατεθειμένη να φτάσεις την ομορφιά σου στα... άκρα;



Nails on the catwalk! Φώτα, κάμερες, πάμε!Είχες φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει fashion show με νύχια; Κι όμως! Η εταιρία alessandro είναι μια πρωτοπόρα εταιρία με ευφάνταστες ιδέες. Μια από αυτές είναι το fashion show με πρωταγωνιστές τα βερνίκια. Πάτησε play και απόλαυσέ το! 



Τις τεχνικές Alessandro τις βρίσκεις αποκλειστικά σε επαγγελματικούς χώρους! 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: