Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Οι εννιά πιο όμορφες διάσημες Αγιοβασιλίτσες


Γυναίκες με τα όλα τους, γυναίκες που λάμπουν με την ομορφιά και τη γοητεία τους και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα θαυμασμού ανδρών και γυναικών, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και ντύνονται Αιβασιλίτσες.
Πηγη




Στέισι Κίμπλερ
Η Στέισι υπήρξε πρώην αθλήτρια πάλης και είναι πιό γνωστή σαν το κορίτσι του Τζορτζ Κλούνει. όσοι την είδαν στον 30ο Μαραθώνειο στην Αθήνα δεν μπόρεσαν να κρύψουν το θαυμασμό τους αφού έφερε μαζί της και τη μαγική αύρα του Χόλιγουντ.



Τζέσικα Σίμπσον
Η Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson, γεν. 10 Ιουλίου 1980) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ και ηθοποιός. Έχει κυκλοφορήσει έξι άλμπουμς. Το Sweet Kisses το 1999, το Irresistible το 2001, το This is The Remix 2002, το In This Skin 2003, το Rejoyce: The Christmas Album το 2004, και το A Public Affair το 2006. Έχει παίξει στις ταινίες "The Dukes of Hazzard το 2005, το Employee of the Month το 2006 και το Blond Ambition το 2007.

Μπρουκ Σιλντς
Η πρώην "κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης" και πρωταγωνίστρια της "Γαλάζιας Λίμνης" δίπλα στον Κρίστοφερ Άτκινς παραμένει μιά από τις πιό δημοφιλείς ηθοποιούς της Αμερικής. Διαπρέπει πλέον και σαν συγγραφέας αλλά και σαν επιχειρηματίας.
Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε στο "Lipstick Jungle", μιά δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007, που ήταν μεταφορά από το ομώνυμο βιβλίο της Candace Bushnell. Η σειρά προβλήθηκε από το Alter.

Lipstick Jungle


Μισέλ Μόναχαν
Η ηθοποιός μεγάλωσε με τα ιλανδικά και γερμανικά ήθη, λόγω καταγωγής και είναι καθολική. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Σικάγο ενώ παράλληλα δούλευε σαν μοντέλο. Πριν το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, έπαιξε σε τηλεοπτικά σήριαλ, όπως στοLaw & Order: Special Victims Unit, Hack και στο Boston Public

Λίντσει Λόχαν
Η διάσημη Λίντσει είναι αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια. Στην τηλεόραση έπαιξε στις σειρές:
Another World (1996) Bette(2000) The King of Hill (2004) That 70s show (2005) Ugly Betty (2008) και
Project Runway (2009)


Μπριτνει Σπιαρς
Η χαρισματική Μπρίτνει υπήρξε το μεγαλύτερο είδωλο της pop, με μεγάλη εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της. Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards για τη συνολική προσφορά της στη μουσική.

Χόλι Μάντισον
Η γνωστή αμερικανίδα ήταν πρώην κουνελάκι και σύντροφος του ιδιοκτήτη του "Play Boy". Έκανε τηλεοπτική καριέρα σαν showgirl και μοντέλο

Πάμελα Άντερσον
Η διάσημη και αγαπημένη ναυαγοσώστρια του πολύκροτου "Baywatch"





SHARE THIS

0 σχόλια: