Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αυτό το κορμί περιμένει αγόρι


Αυτό το κορμί περιμένει αγόρι

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τη Νάταλι Θάνου να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.



Τώρα, το σέξι μοντέλο και τραγουδίστρια παραδέχεται την εγκυμοσύνη της, ενώ αποκαλύπτει ότι περιμένει αγοράκι. Μάλιστα, η Νάταλι βρίσκεται στον πέμπτο μήνα, ενώ η σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Καρέλα μετράει μόλις έξι μήνες!!!

«Είναι αγόρι! Όλα έγιναν τόσο γρήγορα! Στην αρχή ήταν ένα ευχάριστο σοκ γιατί με τον σύντροφό μου είμαστε 6 μήνες μαζί, αλλά τώρα είμαι τόσο ευχαριστημένη», αποκάλυψε στη Μεσημεριανή Μελέτη. Μάλιστα, εξηγησε ότι δεν την φοβίζει η εγκυμοσύνη που ήρθε τόσο σύντομα, διότι όπως λέει, αισθάνεται πως στο πρόσωπο του Δημήτρη έχει βρει τον άνθρωπό της.

Η γνωριμία με τον αγαπημένο της έγινε μέσω γνωστών. «Ο Δημήτρης είναι ξεχωριστός από όσους έχω γνωρίσει. Είναι ευγενικός, σοβαρός, αυτό που θέλω». Εξάλλου, όπως αποκάλυψε, και οι δύο ήθελαν από την αρχή σχεδόν της σχέσης τους να αποκτήσουν ένα παιδί. Αν και η Θάνου μόλις είδε το αποτέλσμα από το τεστ ένα σοκ το έπαθε.

«Το θέλαμε από την αρχή να αποκτήσουμε παιδί, το θέλαμε από τις πρώτες εβδομάδες! Μαζί το είδαμε ότι είμαι έγκυος», αποκαλύπτοντας ότι ο σύντροφός της ήταν πιο ψύχραιμος και συγκινήθηκε απίστευτα!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: