Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παρανοϊκός μαχαίρωσε 23 παιδιά στην Κίνα

Παρανοϊκός μαχαίρωσε 23 παιδιά στην Κίνα

Πίστευε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου και όρμησε σε δημοτικό - Δείτε το βίντεο

Σκηνές βγαλμένες κατευθείαν από ταινία τρόμου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σχολείο της Κίνας, όταν ένα άντρας όρμησε και κρατώντας ένα μαχαίρι επιτέθηκε σε παιδιά!


Ο Min Yongjun συνελήφθη καθώς μαχαίρωσε χωρίς όμως να σκοτώσει 23 μαθητές δημοτικού την προηγούμενη Παρασκευή, σύμφωνα τουλάχιστον με κινέζικα Μέσα. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Henan, στην κεντρική Κίνα.

Ο 36χρονος άντρας πιστεύεται ότι είχε επηρεαστεί από τις θεωρίες που μιλούν για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές ότι ο Min Yongjun έπασχε από επιληψία.

Αρχικά, εισέβαλε στο σπίτι μιας γυναίκας και τη μαχαίρωσε πριν κατευθυνθεί προς το σχολείο, όπου συνέχισε το φρικτό του έργο.

«Οι αρχικές έρευνες της αστυνομίας, βρήκαν ότι ο Min, ασθενής με χρόνια επιληψία, επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από φήμες για το επερχόμενο τέλος του κόσμου που προβλέπεται από αρχαία προφητεία», σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua. Από το ίδιο Μέσο, μιλούν για την απόλυση 6 υπαλλήλων, έπειτα από τα αιματηρά γεγονότα, χωρίς όμως να διευκρινίζονται οι ακριβείς λόγοι.

Η κινεζική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη περισσότερων από 500 ανθρώπων από μια παραχριστιανική ομάδα, που διέδιδε φήμες περί Αποκάλυψης. Επιπλέον, κατέσχεσε φυλλάδια, βίντεο και βιβλία που μιλούσαν για τέτοια θέματα.

Από τα 23 τραυματισμένα παιδιά και την ενήλικη γυναίκα, κανείς δεν βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης…








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: