Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

H κόρη της Madonna πέρασε το καλοκαίρι διπλώνοντας ιδρωμένα εσώρουχα



Η αλήθεια είναι ότι η Lourdes δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ στη ζωή της, γιατί η μητέρα της, Madonna, έχει τόσα λεφτά ώστε να ζήσουν χωρίς να δουλεύουν ακόμα και τα δισέγγονα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι.


H 16χρονη φαίνεται ότι είναι δουλευταρού και είπε να δώσει ένα χεράκι βοηθείας στην καλοκαιρινή περιοδεία της μητέρα της, MDNA tour. Και ναι δεν είχε καμία ιδιαίτερη αντιμετώπιση, αφού βρέθηκε να διπλώνει ακόμα και ιδρωμένα εσώρουχα.
Στο blog της έγραψε: "Αυτό το καλοκαίρι, ήμουν ιδιαίτερα παραγωγική. Οπότε θα σας τα πω όλα για το πόσo ωραία είναι να διπλώνεις εσώρουχα.
 
Όπως ξέρετε αυτή η γυναίκα που αποκαλώ μητέρα μου έκανε περιοδεία για να προωθήσει το MDNA άλμπουμ.
Σαν καλοκαιρινή δουλειά αποφάσισα να δουλέψω στο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Όλοι μου οι φίλοι κάνουν καλοκαιρινές δουλειές, όποτε ήθελα κι εγώ. Η δική μου ήταν λιγάκι ασυνήθιστη, αλλά σίγουρα τέλεια και με πολύ πλάκα"
Η Lourdes παραδέχτηκε ότι αν και είναι το παιδί του αφεντικού, παρόλα αυτά ένιωσε για τα καλά την πίεση της δουλειάς.
 
"Το να δουλεύω στο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σήμαινε να ντύνω τους χορευτές κατά τη διάρκεια του show όταν έπρεπε να αλλάξουν γρήγορα. Το να έχεις τριάντα δευτερόλεπτα να ντύσεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια έναν ιδρωμένο χορευτή μπορεί να τρελό και αγχωτικό".
 
Βέβαια πέρα από το άγχος, αυτή η δουλειά είχε και τα καλά της: "ήρθα σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που δούλευαν όχι μόνο στην γκαρνταρόμπα. Χορευτές, τραγουδιστές, ηχολήπτες κτλ. Ήταν μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές μου εμπειρίες".
Να πούμε ότι όλα αυτά (ακόμα και τη συνεργασία που έχει με τη μητέρα της για τη σειρά ρούχων Material Girl) η Lourdes τα κάνει γιατί θέλει να μαζέψει χρήματα ώστε να πληρώνει μόνη της (!) τα δίδακτρα στη σχολής, που θέλει να πάει στη Νέα Υόρκη.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: