Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

H Αρπαγή 2 του Liam Neeson συνθλίβει τα ταμεία ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο



Λίγο πριν την πρεμιέρα του στους ελληνικούς κινηματογράφους (Πέμπτη, 11/10), το sequel του θρίλερ του 2009 απειλεί να σπάσει το box office.

Ο 60άρης Liam Neeson είναι το νέο action figure. Ποιος μπορεί να το αρνηθεί άλλωστε όταν ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο της προβολής της παγκοσμίως, η Αρπαγή 2 ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια δολάρια στο box office.

Στην πρώτη Αρπαγή, 3 χρόνια πριν, το πρώτο Σαββατοκύριακο στο box office είχε "γράψει" 24,7 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι λιγότερα από τα μισά του sequel (αυτά για όσους δυσπιστούν με τα 2, 3, 4 δίπλα από τους τίτλους ταινιών).

Γενικότερα, το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Χόλιγουντ ήταν έτσι κι αλλιώς ανεβασμένο με 46% μεγαλύτερες εισπράξεις στο box office απ' ό,τι το αντίστοιχο διήμερο το 2011.


Στην Αρπαγή 2, ο Neeson (να σημειωθεί ότι ο Ιρλανδός τρέχει ένα φοβερό σερί από το The Grey), υποδύεται τον βετεράνο πράκτορα Bryan Mills, ο οποίος προσπαθεί να σώσει την κόρη και τη γυναίκα του, που έχουν πέσει θύματα απαγωγής από έναν Αλβανό γκάνγκστερ.
 
Στην 20th Century Fox, τρίβουν ήδη τα χέρια τους από ικανοποίηση και δικαιώνονται με την επιλογή του Neeson. Χαρακτηριστικά, ο Chris Aronson, επικεφαλής της διανομής της ταινίας εντός των Η.Π.Α, αποθέωσε τον ηθοποιό λέγοντας: "Νομίζω πως όλοι ανταποκρίνονται θετικά στο πρόσωπο του Liam, γιατί είναι προσιτός, γιατί είναι αυτός που θα ήθελαν όλοι για πατέρα και όλες για σύζυγο".
Η παραγωγή της Αρπαγής 2 είναι μια γαλλο-αμερικανική σύμπραξη και κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: