Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Η Νάταλι Πόρτμαν Τζάκι Κένεντι Ωνάση;



Η επιλογή της Πόρτμαν, που διαθέτει τη φινέτσα για να υποδυθεί την άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έχει εγείρει υποψίες ότι ο Αρονόφσκι θα μπορούσε να ενδιαφερθεί ξανά για αυτήν τη βιογραφία.


Από τον Σπίλμπεργκ ως τον Αρονόφσκι το Χόλιγουντ εκδήλωσε ζωηρό ενδιαφέρον για μια νέα μεταφορά της πολυτάραχης ζωής της Τζάκι Κένεντι Ωνάση στην οθόνη. Η παραγωγή βρίσκεται αυτόν τον καιρό κάτω από την ομπρέλα της Fox, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε που η Ρέιτσελ Βάις ετοιμαζόταν να φορέσει το ταγιέρ και τις πέρλες, με πρώτο και καλύτερο το χωρισμό της ηθοποιού από το σκηνοθέτη του «Μαύρου Κύκνου».

Και δεν επιλέγουμε τυχαία να θυμηθούμε μόνο την τελευταία του επιτυχία, καθώς μπορεί το όνομα του Αρονόφσκι να μη συνδέεται πια με το πρότζεκτ, αλλά ο ρόλος έχει προταθεί πλέον στην πρωταγωνίστριά του Νάταλι Πόρτμαν. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του στούντιο για το ποιος θα χειριστεί το σενάριο του Νόα Όπενχάιμ (αυτό παραμένει το ίδιο για τουλάχιστον μια τριετία), το οποίο εστιάζει κατά κύριο λόγο τη ζωή της Τζάκι τις ημέρες μετά την δολοφονία του Προέδρου Κένεντι στο Ντάλας το 1963.

Η επιλογή της Πόρτμαν πάντως, που διαθέτει τη φινέτσα για να υποδυθεί την άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έχει εγείρει υποψίες ότι ο Αρονόφσκι θα μπορούσε να ενδιαφερθεί ξανά για αυτήν τη βιογραφία, μετά τα γυρίσματα του βιβλικού Νώε. Το timing είναι το παν στις συμφωνίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας – έχουμε δει άπειρες φορές να αλλάζουν οι συντελεστές επειδή δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υπερφορτωμένο πρόγραμμα γυρισμάτων πολλών ταινιών ταυτόχρονα.

Αν η Πόρτμαν αναλάβει το lead, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεταμόρφωση θα είναι εντυπωσιακή. Την τελευταία περίοδο το Χόλιγουντ έχει σηκώσει πολύ ψηλά τον πήχη από τη Θάτσερ της Μέριλ Στριπ ως τη Νταϊάνα της Ναόμι Γουότς, τον Λίνκολν του Ντάνιελ ντεϊ Λιούις και τον Χίτσκοκ του Χόπκινς.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι των Κένεντι θα εμφανίζεται και στο "The Butler" του Λι Ντάνιελς, όπου η σέξι Μίνκα Κέλι θα υποδύεται την Τζάκι και ο αστραφτερός Τζέιμς Μάρντσεν (X-Men, Superman Returns, Hairspray) αντικατέστησε την αρχική επιλογή του Μάθιου ΜακΚόναχι στο ρόλο του JFK.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: