Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κυτταρίτιδα: ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσετε!


Κυτταρίτιδα: ήρθε η ώρα να την αντιμετωπίσετε!

Ναι, τα κατάλληλα προιόντα μπορούν να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τη σιλουέτα σας. Αλλά ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.


Η top απορία ομορφιάς έχει να κάνει με τον μεγάλο εχθρό που λέγεται κυτταρίτιδα και βέβαια το αδυνάτισμα.

Πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζετε ότι η άνοιξη δεν είναι η καταλληλότερη εποχή για να ασχοληθείτε με το σώμα σας και τα περιττά κιλά. Είναι απαραίτητο να προσέχετε και να φροντίζετε το σώμα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου για να έχετε μια όμορφη σιλουέτα, παράλληλα να είσαστε σε καλή φυσική κατάσταση και έτοιμες για το καλοκαίρι.
Όλα τα προϊόντα σώματος θα πρέπει να συνδυάζονται με μια ισορροπημένη διατροφή και σωματική άσκηση για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα προϊόν, σκεφτείτε τι ακριβώς χρειάζεστε λιποδιάλυση, μείωση πόντων, σύσφιξη, δράση κατά της κυτταρίτιδας και άλλα.

Στη συνέχεια κάντε μια έρευνα αγοράς σε καταστήματα καλλυντικών και φαρμακεία για να επιλέξετε τα προϊόντα που είναι πιο κοντά στο budget σας. Ρωτήστε τις φίλες σας αν έχουν χρησιμοποιήσει κάποια προϊόντα και ποιες είναι οι εντυπώσεις τους. Και τέλος, επιλέξτε το προϊόν που θεωρείτε πιο κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες.

Στην αγορά θα βρείτε πολλές και καλές λύσεις.
Σημαντικό: Η εφαρμογή των προϊόντων πρέπει να γίνεται 2 φορές την ημέρα πρωί και βράδυ. Για να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν και να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερη απόδοση, θα πρέπει να κάνετε τις εξής κινήσεις μασάζ: Αρχικά απλώστε το προϊόν στην προβληματική περιοχή και αρχίστε να κάνετε μικρές κυκλικές κινήσεις – απαλές προς τα κάτω και πολύ δυνατές προς τα πάνω, πιέζοντας με τις άκρες των δαχτύλων.Επίσης, ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το πρόβλημα θα χρειαστείτε 1-2 ή και περισσότερα μπουκάλια προϊόντος.

Oι κρέμες κάνουν δουλειά, αλλά τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα θα δείτε σε συνδυασμό με γυμναστική και διατροφή (λιγότερα λιπαρά, αποχή από αναψυκτικά, αλκόολ περισσότερα φρούτα και λαχανικά) και πολύ-πολύ νεράκι!
Tέλος, λίγο προσοχή τώρα το Πάσχα. Όσο γίνεται μακριά από πολλά τηγανιτά και λιπαρά που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: