Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

"Ας προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ όλοι μαζί"


"Ας προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ όλοι μαζί"

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρωταγωνιστήσει και θα πολεμήσει όποιον του σταθεί εμπόδιο, ενώ δεν δίστασε να πει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να δημιουργήσει προβλήματα μέσα στην Τούμπα.


Συντονιστής και εδώ και ο Θανάσης Αυγερινός ενώ  στο γήπεδο είναι και ο Σούλης Μαρκόπουλος αλλά και αρκετοί αθλητές από πολλά τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ.
Στο πάνελ δίπλα στον Σαββίδη είναι και ο Πάμπλο Γκαρσία που αποθεώνεται από τον κόσμο!
Ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει τον λόγο:
"Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι εδώ. Είμαι ευγνώμων για την προσέλευση σας εδώ και ήρθατε σε αυτή τη συνάντηση μαζί μου. Ήθελα αυτή η συνάντηση να γίνει. Θέλω να μαθετε τα σχέδια μου και να καταλάβετε τι οραματίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για το ότι ότι ο ΠΑΟΚ υπάρχει από το 1926. Ήρθε η σειρά οι επόμενες γενιές του ΠΑΟΚ να γραφτούν με τη δική τους συμμετοχή.
Αγοράζοντας την ποδοσφαιρική ομάδα δεν σημαίνει ότι μπήκα στην οικογένεια. Σας παρακαλώ να με δεχθείτε στην οικογένεια. Τα χειροκροτήματα σας τα εκτιμώ ως αποδοχή για να θεωρηθώ μέλος της οικογένειας. Θα ήθελα σήμερα να προτείνω έναν διάλογο. Θέλω περισσότερο να σας ακούσω παρά να με ακούστε. Γιατί αυτό;
Τώρα σκέφτομαι την στρατηγική της ανάπτυξης του συλλόγου, σκέφτομαι την αυριανή μέρα του ΠΑΟΚ. Σκέφτομαι πώς θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Και για να το κάνω αυτό χωρίς λάθος, θα πρέπει να σας ακούσω. Ένα θέλω να πω: Ήρθα εδώ σήμερα και για πολύ καιρό θα μείνω.

Θέλω λοιπόν να σας πω, τι έχουμε ως μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλούς οπαδούς, φιλάθλους με συναίσθημα. Οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα θα μας ζήλευε. Ο καθένας έχει την ιστορία του, έχει και τα προβλήματα του. Έχουμε συγκρούσεις και με αυτό διαφέρουμε και από όλους τους άλλους. Τα προβλήματα και οι συγκρούσεις και η οικονομική κρίση μπορεί να μας χωρίζουν αλλά μπορούν να μας ενώσουν τα ποδοσφαιρικά τρόπαια, οι επιτυχίες. Εσείς έχετε την επιθυμία, εγώ έχω τα χρήματα και τη θέληση να κάνουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Σας καλώ από την αυριανή μέρα, να κάνετε ότι ενισχύει τις θέσεις του ΠΑΟΚ. Ότι θα μπορούσε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες. Ότι θα μπορούσε να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Χρειάζομαι τη δύναμη και την ενέργειά σας και για αντάλλαγμα θα δώσω τα χρήματά μου. Έναν διάλογο για χάρη του ΠΑΟΚ. Ότι θέλετε μπορείτε να με ρωτήσετε. Αν θεωρήσω ότι η δική μου απάντηση θα ενισχύσει τις θέσεις των αντιπάλων μας, ας μην στεναχωρηθείτε, μάλλον θα σιωπήσω γιατί πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα και να μην αφήσουμε τα συναισθήματα να κυριαρχήσουν".
Ξεκινούν οι ερωτήσεις:
Πολλοί πρόεδροι καλώς ή κακώς έφυγαν κηνυγημένοι από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνο τα χρήματα είναι καλοδεχούμενα. Πρέπει να στήσει μια διοίκηση που να ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει πολλά απ' αυτόν. Θέλει να δει μια ομάδα ανταγωνιστική μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και μια διαιτησία που θα σέβεται τον ΠΑΟΚ γιατί χρόνια δεν τον αφήνει να σηκώσει κεφάλι. Να κάνει κάτι για το να ακολουθεί ο κόσμος την ομάδα παντού όπου και να παίζει. Να προστατέψει την δική του ιδιοκτησία.
Απάντηση: Η ερώτηση είναι μεγάλη. Ξέχασα την αρχή και το τέλος δεν το κατάλαβα... Ας είστε σύντομοι. Τώρα σε ότι αφορά τα σημεία που εθίγησαν σε αυτή την παρέμβαση: δε θέλω να σκεφτείτε ότι κάποτε θα θεωρήσω ότι ο ΠΑΟΚ μου ανήκει. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη οικογένεια για να ανήκει σε έναν άνθρωπο. Όμως το κέντρο λήψης των αποφάσεων θα ανήκει σε μένα. Σε ότι αφορά την κατάσταση με την διαιτησία και την ΕΠΟ, τα βλέπω όλα αυτά. Καταλαβαίνω περισσότερα απ' όσα νομίζετε, τα αναλύω και πρέπει να βρω την σωστή λύση, την σωστή απόφαση. Η λυση και η απόφαση για τη διαιτησία στην Ελλάδα, δεν έχει δυο επιλογές. Υπάρχει μια επιλογή γι' αυτό και δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθος.
 Nα ξέρετε ότι αγαπούν τον πλούσιο αλλά φοβούνται τον δυνατό. Και να ξέρετε αν δυναμώσουμε τον ΠΑΟΚ οι διαιτητές θα σεβαστούν τον ΠΑΟΚ. Δεν σκοπεύω να χαλάσω χρήματα χωρίς αποτέλεσμα. Η δεύτερη θέση δεν είναι για μένα αποτέλεσμα. Εγώ δημιουργώ μια ομάδα με τους συνεργάτες μου για να λειτουργήσουν όλα καλά. Θέλω να με πιστέψουν τα νέα παιδιά και να μην τους απογοητεύσω. Αν θα τους απογοητεύσω θα είναι η καταστροφή. Πρέπει από κοινού να κάνουμε τα πάντα για να ενισχύσουμε τη θέση μας.
Μπορεί σε αυτή την αίθουσα, σε αυτό το γήπεδο να βρεθούμε και πάλι με το πρώτο τρόπαιο. Ας το κάνουμε παράδοση. Να γιορτάζουμε τα τρόπαια σε αυτό το γήπεδο. Ας το κάνουμε παράδοση...
Στο Βελλίδειο είπατε πώς το σύστημα δουλεύει για κάποιον. Ποιον εννοούσατε και αν έχετε την δύναμη να χτυπήσετε και το σύστημα και τον κάποιον...
Απάντηση: Σε αυτό το ερώτημα πλήρως δε θα απαντήσω. Μπορεί να είμαι μικρός σε ύψος αλλά έχω πολύ δύναμη!!!!
Σε μια συνέντευξη παλαιότερα είπατε ότι κάποιοι ήθελαν να σας πουλήσουν μετοχές τους. Μπορείτε να μας πείτε ποιοι μέτοχοι ήθελαν να σας πουλήσουν τις μετοχές;
Απάντηση: Δεν είναι ηθικό, δε θέλω και δεν μπορώ να απαντήσω. Γιατί με ρωτάτε; Μπορείτε να δείτε ποιος είχε το μεγαλύτερο πακέτο των μετοχών..."
Τον τελευταίο καιρό έγιναν συλλήψεις οπαδών από την ΕΛ.ΑΣ. Θα κάνετε κάτι για την στοχοποίηση του οπαδικού κινήματος;
Απάντηση: Σε ευχαριστώ για την ερώτηση. Έχει έναν χαρακτήρα μη δημόσιας συζήτησης αυτή η ερώτηση αλλά θα απαντήσω. Θέλω να με πιστέψετε. Ζητάω σήμερα υπομονή και άλλη μια φορά υπομονή. Και εμπιστοσύνη σε μένα. Εάν οι ενέργειες των οπαδών κατευθύνονται στο να ενισχύσουν τις θέσεις του ΠΑΟΚ θα κάνω τα πάντα για να μας σέβονται. Κανένα κελί δε θα χωρά ΠΑΟΚτσή. Αν όμως, οι ενέργειες των οπαδών του ΠΑΟΚ δημιουργούν προβλήματα στον ΠΑΟΚ η θέση τους είναι στο κελί!!!! Είμαστε ήδη παθιασμένοι, δεν χρειάζεται η βία..
Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται να πάνε στην Τούμπα γιατί μονίμως κάποιοι πλακώνονται. Ξέρω ότι ως λαός είμαστε θερμόαιμοι. Όταν είδα το ΠΑΟΚ-Άρης, κερδίσαμε αλλά χάσαμε από τις πολλές κάρτες. Αν όλα αυτά τα αθροίσουμε είναι σα να χάσαμε γιατί η ζημιά ήταν μεγαλύτερη από το κέρδος των τριών βαθμών. Γι' αυτό και πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες: στο πρώτο μέρος το ματς ήταν 4-1.
Δεν έπρεπε να πάρουμε ούτε μια κίτρινη και να τελειώσουμε ήρεμα το ματς. Εμείς κάναμε το παν για να πάρουμε και κίτρινες και κόκκινες, να τιμωρηθούμε για την συμπεριφορά μας και να δημιουργήσουμε από μόνοι μας προβλήματα. Αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο αυτός που θέλει επιτυχίες για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει κάθε μέρα να προσθέτουμε μέλη στην οικογένειά μας.
 Να αντέχουμε τις πιέσεις.
Σας παρακαλώ φίλοι οπαδοί, όποιος έχει πρόβλημα με τα νεύρα του να βλέπει το ματς από το σπίτι γιατί διαφορετικά χειροτερεύει τη θέση της ομάδας! Πείτε μου γιατί χρειάστηκαν οι συγκρούσεις με την Ραπίντ; Μήπως χάσαμε; Τα επεισόδια έγιναν πριν αρχίσει το ματς. Ποιος ήταν ο λόγος;
Είναι άραγε αυτοί που επιθυμούν το καλό του ΠΑΟΚ; Όχι, αυτοί αδυνατίζουν τη δύναμη του ΠΑΟΚ. Στο τέλος θα έχουμε άδειες κερκίδες και χαμένα χρήματα. Για ποιον λόγο; Οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα για εμάς. Και τι θα γίνει όταν είναι άδειο το γήπεδο; Αν καταλάβαινα τον λόγο θα ήμουν μαζί σας. Δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο. Και θέλω να καταλάβω γιατί ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχοντας τεράστια δύναμη την στρέφει εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν το καταλαβαίνετε αυτό;"
 Εγώ προσωπικά σε καλωσορίζω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας αυτή η συνάντηση και θέλω να σου πω από τα βάθη της καρδιάς μας. Κοίτα να μας χωνέψεις αργά-αργά. Μην δείξεις ανυπομονησία. Κάνε υπομονή μαζί μας. Έμεινα ικανοποιημένος απ' αυτά που άκουσα. Ο αθλητισμός είναι πολιτική και εκεί να στοχεύσεις. Θέλω να σου πω ότι το όραμα σου για επαγγελματισμό από παίκτες και προπονητή, για την ελληνοποίηση της ομάδας μας βρίσκουν σύμφωνο. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η ΠΑΕ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα αθλητικό σωματείο.
Τα παιδάκια μπροστά δεν είναι ποδοσφαιριστές. Αν θα στοχεύσεις στην ενοποίηση του ΠΑΟΚ, μόνο έτσι θα κατακτήσουμε το μεγαλείο. Δεύτερον, θέλω να σε ρωτήσω. Δίπλα σου στέκεται ο Γκαρσία που εκφράζει τον ΠΑΟΚτσή, αυτός που ένωσε τον ΠΑΟΚ. Πάμπλο Γκαρσία πρέπει να μείνεις στον ΠΑΟΚ για χρόνια.Κράτα τον. Τον Πάμπλο και τα μάτια σου...
Απάντηση: Έχω συνηθίσει να αναλύω κάθε εβδομάδα μου. Για να βλέπω τι έκανα σωστά και τι όχι. Προς το παρόν δεν έκανα τίποτε λάθος. Δεν θέλω να μιλάτε με έπαρση. Θα ήθελα να μου μιλάτε με τον τόνο που μου αξίζει. Μπορώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση σας. Είμαι δεκαπέντε χρόνια στο προσκήνιο της πολιτικής και ξέρω πώς να συμπεριφέρομαι με τους ανθρώπους. Αν έβλεπα ότι είστε εκλογικό σώμα, το ερώτημά σας τότε θα απαντούσα: φυσικά θα ενώσουμε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα τους συντηρούμε όλους. Αλλά θέλω να σας πω πώς ο καθένας έχει το δικό του δρόμο. Ο δικός μου δρόμος είναι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ και αυτό που θα χρειαστεί από εμάς να το πιστέψετε ότι θα το κάνουμε για τον ΑΣ.
Δε θέλω να ασχοληθώ με πράγματα που θα αποσπούν την προσοχή μου από το ποδόσφαιρο. Θα συμβάλλω στις επιτυχίες του ΑΣ αλλά δεν με ενδιαφέρει να ξοδευτώ για να ενώσω. Σήμερα με ενδιαφέρει να ενώσω τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ.
Ερώτηση του Ηλία Παντελιάδη.
Τι θα κάνετε με τα χρέη; Γνωρίζετε ότι εγώ είμαι χρεωμένος με χρέη του ΠΑΟΚ και διασύρομαι στα δικαστήρια. Ο Βρύζας έδειξε κατανόηση και του είπα πώς τώρα με την σημερινή κατάσταση μπορούμε να βρούμε λύση. Ξέρετε ότι τα χρέη είναι στο δικό μου ΑΦΜ; Τι σκοπεύετε να κάνετε τέλος πάντων για τα χρέη;
Απάντηση: Θα δώσω το μικρόφωνο στον Βρύζα να κάνει μια παρέμβαση.Η δική μου θέση είναι πώς αν τα χρήματα δεν έχουν κλαπεί, τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι δικά μου χρέη. Αν τα χρήματα εκλάπησαν ας επιστραφούν από αυτούς που τα έκλεψαν
Βρύζας: Είναι ξεκάθαρη απάντηση του κ.Σαββίδη.
Ερώτηση από πιτσιρικά της Κ15: θα μας βοηθήσετε και να πάμε και σε άλλα τουρνουά; Θα μας βοηθήσετε στις Ακαδημίες;
 Ο Σαββίδης ανεβάζει τον πιτσιρικά στο πάνελ και λέει: Συγκινήθηκα όταν η Κ15 έπαιξε στο Ροστόφ. Για μια εβδομάδα εκεί ένιωθα ότι είμαι μεγάλος. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι η αυριανή μου ζωή. Σας δίνω τον λόγο μου θα; δημιουργήσουμε μια βάση αθλητική με τα καλύτερα διεθνή πρότυπα και θέλουμε προς την κατεύθυνση αυτή να επενδύσουμε 50 εκατομμύρια ευρώ.
Η ελπίδα μου είστε εσείς τα παιδιά. Όταν μεγαλώσετε και παίζετε στην πρώτη ομάδα, αυτό θα είναι η επιτυχία μου. Η τύχη μου είναι στα χέρια σας!
Πρώτα απ' όλα η Παναγιά μαζί σου. Εύχομαι να μας φέρεις τίτλους που μας έχουν στερήσει. Θέλω να σου πω το εξής: όποιος έχει νεύρα να βλέπει το ματς από την τηλεόραση. Εμάς τα μυαλά μας πονάνε και η αιτία είναι η ομάδα του Δημοσίου που πρέπει να χτυπήσεις. Καλή επιτυχία...
Απάντηση: Και εμένα από μικρό με εκνευρίζει το κόκκινο χρώμα. Πρώτα απ' όλα όμως έξυπνα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα μας, Να τα κάνουμε σωστά. Σας καταλαβαίνω πολύ περισσότερο απ' ότι νομίζετε. Και εγώ βρίζω στα Στάδια αλλά δεν με ακούει κανείς. Όταν το κάνετε εσείς όμως τιμωρείται η ομάδα. Μας τιμωρούν όλους μαζί. Δε θέλουμε να παίζουμε στις άδειες κερκίδες. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις. Αν δε φεθούμε σωστά το κόκκινο θα γίνει σκούρο κόκκινο και θα δυναμώσει. εμείς θέλουμε το κόκκινο να το αραιώσουμε...
 Ποιους ανθρώπους θα έχετε δίπλα σας στην διοίκηση;
Απάντηση: Ειδικοί στον τομέα τους. Επαγγελματίες. Στις επιχειρήσεις δεν διοικείς με συγγενείς και φίλους. Αλλά με τεχνοκράτες. Έχω βάλει την Γκοντσάρεβα που είναι μια δυναμική και πετυχημένη ομάδα. Θα έχω δίπλα μου μόνο επαγγελματίες ικανούς.
Εμείς μεγαλώσαμε στην αδικία. Δε θέλουμε πρωτάθλημα με κάλπικα πέναλτυ. Θα είμαστε μαζί σας επειδή είστε ντόμπρος. Ο ΠΑΟΚ είναι ντομπροσύνη
Απάντηση: Εμείς λέμε είτε ξυπόλητοι είτε με τσαρουχια. Ποτέ όμως δεν γονατίσαμε. Εκεί που ήμουν στην ξενιτιά δεν αισθάνθηκα ποτέ ορφανός. Έχουμε παντού το χάρισμα και τη δύναμη μας. Έχουμε την περηφάνεια μας. Και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στην Ελλάδα. Ελπίζω πώς οι Έλληνες δε θα επιτρέψουν να διαλυθεί το κράτος. Είμαστε αρκετά άρρωστοι και αδυνατίσαμε αλλά δεν είμαστε μόνο ορφανοί και δεν είμαστε ανίκανοι. Χρειαζόμαστε χρόνο και ο ΠΑΟΚ επίσης....Να αντέξετε όπως θα αντέξουμε όλοι...
 Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ρωτήσω: υπάρχουν οπαδοί εκτός Ελλάδας. Είναι στο σχεδιασμό σας να κάνετε άνοιγμα στον κόσμο της ξενιτιάς;
Απάντηση: Σε αυτό το ερώτημα δεν γνωρίζω την απάντηση. Πρέπει να καταλάβω τι σημαίνει να ανοιχθώ. Σε διαφορετικές περιόδους ηγέτες έχουν πει πώς ο πολίτης μιας χώρας όπου και αν βρίσκεται, βρίσκεται υπό την προστασία του κράτους αυτού. Έτσι ο καθένας οπαδός του ΠΑΟΚ όπου και αν βρίσκεται είναι δικός μας. Δεν μπορούμε να μείνουμε κλειστοί απέναντι του. Απλά δεν καταλαβαίνω πώς εννοείτε να ανοιχθούμε...
Τι θα κάνετε με το γήπεδο; Ποιες οι σκέψεις σας για επιχειρήσεις πέρα του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα;
Απάντηση: Σήμερα ανέθεσα στην Μαρία (Γκοντσάρεβα) να αρχίσει να σχεδιάζει το πρόγραμμα για το θέμα του γηπέδου ώστε να έχουμε απόψεις για το τι πρέπει να γίνει. Όταν καταλήξουμε και συνεννοηθούμε με τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ελπίζουμε ότι θα βρούμε μια κοινή λύση και θα προχωρήσουμε στην ανακατασκευή της Τούμπας.
-Οι ερωτήσεις είναι πολλές που θέλει να θέσει ο κόσμος καi ο Ιβάν Σαββίδης γελά λέγοντας: "Δεν είχαμε χρήματα για άλλα μικρόφωνα;"-
 Επειδή λήγει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου έχει παρατραβήξει, θα κάνετε αιρετή ή πάλι διοίκηση Πρωτοδικείου; Θα βοηθήσετε τον Δώνη με μεταγραφές για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα;
Απάντηση: Για τον προπονητή είπα την γνώμη μου. Δεν έχω σκοπό να τον βοηθήσω. Έχει προσληφθεί να δουλέψει και πρέπει να δουλέψει για να λύσουμε το πρόβλημα. Αν δουλέψει καλά θα τον χειροκροτήσουμε. Αν όχι θα τον αποχαιρετήσουμε. Σήμερα τον εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Για την διοίκηση δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Αυτή την χρονιά θα δόσουμε άλλη μία δόση. Θα δώσουμε άλλα δέκα εκατομμύρια. Μόνο μετά από αυτό θα έχουμε διοίκηση εκτός Πρωτοδικείου. Για τον Βρύζα δεν υπάρχει διαφορά. Είπα ότι θέλω μαζί του να δουλέψω. Μπροστά μας έχουμε το πρόβλημα. Εγώ θέλω. Αυτός θα μπορέσει; Είναι δικό του αυτό το ερώτημα".
Ερώτηση από παπά και ακούγεται (γεια σου παπά γαμώ τον Πειραιά): Ενας τρόπος να πιεστεί το κατεστημένο, είναι να κάνετε ένα σώμα πολύ σωστών ανθρώπων και να πάρετε την δημαρχία στις επόμενες εκλογές. Αν δε σας επιτρέπουν ας βάλετε δικό σας έτσι θα πάρει η ΠΑΕ την TV100 και θα είναι το όπλο μας κατά της ΑΘήνας.
Απάντηση: Απλά ζητώ την ευλογία σας και θέλω εδώ να σταματήσω... Δεν ξέρω πώς να σας απαντήσω. Απλά την ευλογία σας...
Ερώτηση και από άλλο παπά: Δεν είμαι ο παπα-Χρήστος αλλά είμαι ΠΑΟΚ και εγώ. Απλά γράφω τραγούδια και έγραψα και για εσάς...
Απάντηση: Σας ευχαριστώ...
Υπάρχει διαφθορά παντού. Από την τηλεόραση μέχρι την ΕΠΟ και φτάνουν μέχρι τον ΠΑΟΚ. Εσείς τι λέτε;
Απάντηση: Θέλω να με κοιτάτε όχι ως Μεσσία. Να με βλέπετε ως έναν άνθρωπο που αγαπά τον ΠΑΟΚ και θέλει το καλό του. Η διαφθορά είναι ένας καρκίνος και πρέπει να αντιμετωπιστεί σε κρατικό κυβερνητικό επίπεδο. Η δική μας προσπάθεια είναι να μειώσουμε αυτή την τάση, Έχω την σταθερη άποψη: πρέπει να αποδεχθουμε το αναπόφευκτο και να ζούμε ρεαλιστικά. στον πραγματικό κόσμο. Εκείνες τις διαδικασίες που δεν μπορούμε να παραμερίσουμε, θα τις στρέψουμε προς όφελος μας. Εκείνες που δεν θα καταστρέψουμε θα προσπαθήσουμε να τις προσπεράσουμε....
Να σας καλωσορίσω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όμως και τον Βρύζα για ότι έκανε πριν έρθετε εσείς στον ΠΑΟΚ. Δυο ερωτήσεις: λόγω της καταγωγής σας, έχετε σκοπό να κρατήσετε επαφή με κάποιες ρίζες; Κάποια στιγμή ακούστηκε να προτείνετε ένα γήπεδο με μορφή κάστρου στην εξωτερική μορφή. Αληθεύει;
Απάντηση: Θέλω να πω ότι θα πώ ευχαριστώ στον Βρύζα όταν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να του δώσω την ευκαιρία να πετύχουμε κάτι. Όταν στην εντατική μπαίνει ένας άρρωστος πρέπει να έχει καλό γιατρό. Όταν βγαίνει από την εντατική χρειάζονται γιατροί για την αποθεραπεία. Εύχομαι ο Βρύζας να είναι έας απ΄ αυτούς. Για το γήπεδο σας ευχαριστώ που μου λέτε ότι αποφάσισα να χτίσω ένα βυζαντινό γήπεδο. Δεν έχω πάρει τέτοια απόφαση...
 Συνδεσμίτης παίρνει τον λόγο και λέει για τα επεισόδια με την Ραπίντ: Σας ενημερώσαμε ότι δόθηκε εντολή να μπουν μέσα οι οπαδοί της Ραπιντ χωρίς να ελεγχθούν; εμείς γιατί ελεγχθήμαμε στην Βιέννη; Αυτοί γιατί δεν ελέγθηκαν εδώ; Αν στην 7 μια φωτοβολίδα τους έσκαγε σε ένα παιδί, θα ψάχνατε τους υπεύθυνους σε αυτούς που δεν τους έλεγξαν; Πετούσαν φωτοβολίδες προς τα εκεί. Αν θρηνούσαμε νεκρό δε θα τον βρίσκαμε τον υπεύθυνο. Ναι κάναμε λάθος αλλά πείτε μας ποος έκανε πρώτος λάθος.
Απάντηση: Δεν κατηγορώ κανένα και αυτό το ξεκαθαρίζω. Εϊπα, ότι σε εκείνο το ματς πήρα το πρώτο μάθημα και ευχαριστώ την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτό το μάθημα. Θίξατε ένα πονεμένο σημείο. Αλλά δε θέλω να με πιστέψετε πώς ποτέ δεν εργάστηκα ως χειρούργος. Αλλά αυτά τα προβλήματα θα τα λύσω. Εϊναι τα πιο εύκολα προβλήματα που μπορώ να λύσω. Στο γήπεδο μας κανείς δεν πρέπει να φοβάται ότι μπορεί να τραυματιστεί.
Το έχω πει και με τον Βρύζα και με την Μαρία. Στο γήπεδο θα υπάρχει μια πρόσθετη κάμερα, και θα παρακολουθώ ότι συμβαίνει στο γήπεδο. Σήμερα για να υπάρξει έλεγχος είναι απλή υπόθεση να το λύσω αλλά δε θα σας αρέσει: δε θα κάνω όμως ότι αρέσει σε ξεχωριστές ομάδεςΘέλω όλοι μαζί να είμαστε ικανός στρατός και να μας σέβονται και να μας φοβούνται αλλά σε μια ασφαλή Τούμπα. Πρέπει να λειτουγούν σωστά οι υπηρεσίες του ΠΑΟΚ. Όταν είδα το βίντεο με τα επεισόδια, νόμισα ότι έγινε συμπλοκή σε αραβικό κόσμο.
Δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά. Θέλω να το πιστέψετε: αυτά που λέω τα πιστεύω. Στην ζωή μου, υπήρξε περίπτωση που παίζαμε σε ημιτελικό κυπέλλου και παίζαμε σε μια περιοχή με πολλούς τρομοκράτες και αντάρτες. Όλες οι ομάδες φοβούνταν εκεί. Είχαν χάσει εκεί ΤΣΣΚΑ, Σπαρτάκ και άλλες ομάδες. Εμείς πήγαμε εκεί οι ποδοσφαιριστές είχαν έναν φόβο. Μαζί μου είχα 150 ένοπλους στρατιώτες και 500 είχαν περικυκλώσει το γήπεδο. Και είχα πει ο ισχυρός ίσως κερδίσει. Άρχισε μέσα στο γήπεδο συμπλοκή. Το ματς τέλειωσε για είκοσι λεπτά.
Ο λόγος είναι ότι πετύχαμε γκολ και δεν ήθελαν να το δεχθούν. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο και είπα στους δικούς μου παίκτες: εσείς ήρεμοι. Είχα έναν αμυντικό από την Νότιο Αφρική. Ήταν λευκός και όχι έγχρωμος, 1.95 στο ύψος. Ένας Τσετσένος τον πλησίασε και τον έπιασε από το πρόσωπο. Τότε εγώ είπα στον παίκτη μου ότι εγώ θα σε καθαρίσω, εδώ ήρθαμε για την νίκη. Τέλειωσε ο αγώνας και μαζί με τους στρατιώτες πήγαμε στο αεροδρόμιο και επιστρέψαμε με την πρόκριση. Θέλω να καταλάβατε ότι ένα περιστατικό που αφορά την ομάδα δεν με αφήνει αδιάφορο.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ 1000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Αλλά γιατί να χρειαστεί να το κάνω; Ο ΠΑΟΚ να προστατεύεται από τον ΠΑΟΚ;
 Ας ανοίξουμε μια νέα σελίδα. Ας προστατέψουμε τον ΠΑΟΚ όλοι μαζί... Να μην συζητάμε αν ο αστυνομικός προκάλεσε και άλλα . Εγώ θα ψάχνω τον ένοχο έξω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ...."
Θέλουμε να πάμε παντού. Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις που δεν μας αφήνουν ενώ άλλες ομάδες έχουν τον κόσμο μαζί τους;
Απάντηση: Θα πω ναι φυσικά θα το λύσουμε. Ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν στην Ρωσία να μεταφέρουμε οπαδούς. Η Ελλάδα είναι τόσο μικρή χώρα, δεν είναι σπουδαίο πρόβλημα αυτό. Θα το λύσουμε..."
Αν δεν προχωρήσει μια επένδυση σας που δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ, εσείς θα συνεχίσετε να είστε στον ΠΑΟΚ;
Απάντηση: Εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς χρηματοδοτείται από άλλη πηγή χρημάτων. Δεν είναι εύκολο από την μια πλευρά να στέλνεις χρήματα στην άλλη...
Ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει ομάδα που θα εκφράσει όλους τους Ποντίους. Θα σας ενδιέφερε μια συνεργασία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς;
Απάντηση: Θα μπορύσα και τα δέκα λεπτά να τα αφιερώσω σε αυτή την ερώτηση. Εγώ θέλω όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου και σε άλλες ομάδες. Σε ότι αφορά τις άλλες ομάδες, δε θα βοηθήσω τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Δεν λέω ότι πρέπει να τις βοηθήσουμε τις μεγάλες ομάδες. Αλλά χωρίς μεγάλες ομάδες το ποδόσφαιρο είναι θολό. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να υπάρχει αλλά στην δεύτερη θέση..."
Αρκετοί μας υποσχέθηκαν πολλά αυτά τα χρόνια. Αν ήρθατε για να παίξετε με τα όνειρα μας μην ξεκινάτε καλύτερα. Αν ήρθατε για να μας τα υλοποιήσετε καλως να ορίσετε...
Απάντηση: Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλετε να μου πείτε. Αν είστε σε θέση να με οδηγήσετε θα σας ακολουθήσω.
Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαριστεί τον κόσμο για την υποδοχή, υπόσχεται νέα συνάντηση πιθανώς πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό.
Αφού τέλειωσαν οι ερωτήσεις από τον κόσμο προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο Σαββίδης θέλησε να δώσει τον μικρόφωνο στον Γκαρσία, ο οποίος ανέφερε: "Θα ήταν καλύτερα να μην έπαιρνα μικρόφωνο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ όπως την πρώτη μέρα. Έχω μιλήσει αρκετά. Δεν θέλω να πω πολλά.
Αυτό που μπορώ να πω ότι δεν πρέπει να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Πάντα μπροστά".
Ο Ιβάν Σαββίδης ξαναπαίρνει τον λόγο:
"Σας ευχαριστώ γιατί δεν είστε αδιάφοροι για την τύχη του ΠΑΟΚ. Δε θα προδώσω τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρω δε σημαίνει ότι θα σας προδώσω. Δεν είμαι Θεός. Αλλά να ξέρετε ότι είμαι ένας από εσάς. Αν είμαστε μαζί δεν ξέρετε τι μπορούμε να πετύχουμε...." και χειροκροτείται αποχώρώντας από το πάνελ...


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: