Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Συγκλονίζει η ιστορία του τραγουδιστή που νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο



Συγκλονίζει η ιστορία του τραγουδιστή που νοσηλεύεται στο ψυχιατρείο
Συγκλονίζει η ιστορία πασίγνωστου τραγουδιστή που αγωνίζεται να βρει τη χαμένη ψυχική του ισορροπία στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του νοσοκομείου «Σωτηρία». Οι ασθενείς που στεγάζονται στους διπλανούς θαλάμους ακούνε τα ουρλιαχτά του μέσα στη νύχτα, αλλά και το κλάμα του που μοιάζει με παραπονιάρικο σκοπό τραγουδιού...


Μια τραγωδία που ραγίζει τις καρδιές και κάνει ακόμη και τους πιο δυνατούς χαρακτήρες να λυγίσουν βιώνει τις τελευταίες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής που δεν άντεξε τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας. Οσοι δικοί του άνθρωποι γνωρίζουν αυτό το δράμα, έχουν σοκαριστεί και κανείς τους δεν θέλει να πιστέψει ότι πρόκειται για μια πραγματικότητα, αλλά για έναν εφιάλτη που θα τελειώσει με το που θα ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο τους.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης εμφανίστηκε στον χώρο της ελληνικής showbiz τη δεκαετία του ’90, αρχικά ως ηθοποιός. Ενα πανέμορφο αγόρι που πρωταγωνιστούσε σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της εποχής, το οποίο ποθούσε κάθε γυναίκα. Αν και πολύ γοητευτικός, εκείνος πόνταρε στο ταλέντο του και κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να γίνει αναγνωρίσιμος και δημοφιλής στο κοινό. Τον κέρδισε όμως το τραγούδι στη συνέχεια, το οποίο υπηρέτησε με πάθος.

Στην πορεία, βρήκε και τον έρωτα της ζωής του. Μια πανέμορφη κοπέλα από τον χώρο της showbiz. Καμάρωνε γαμπρός στο πλάι της και εκείνη έλαμπε από ευτυχία, γιατί είχε καταφέρει να κάνει δικό της για πάντα αυτό τον πανέμορφο νέο που ονειρευόταν κάθε γυναίκα. Τα παιδιά ήρθαν αργότερα για να συμπληρώσουν την ευτυχία τους. Δυστυχώς όμως, αυτός ο γάμος δεν στέριωσε. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα της μοίρας, αρχίζοντας έτσι να «θαμπώνει» τη μέχρι τότε λαμπερή ζωή του καλλιτέχνη. Τότε ήταν που υπέστη την πρώτη κατάθλιψη, γι' αυτό είχε επισκεφτεί ειδικούς που του χορήγησαν μια ειδική θεραπεία.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής τράβηξε τον δικό του μοναχικό δρόμο, αλλά του ήρθαν πολλές αναποδιές στην πορεία, όπως κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα, στα οποία δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει. Με ένα διαζύγιο στην πλάτη, εξακολουθούσε να το παλεύει, δίνοντας συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας. Ομως, τα οικονομικά προβλήματά του δεν έβρισκαν τη λύση τους και έτσι έφτασε σε τραγικό αδιέξοδο αφού δεν είχε από κανέναν συμπαράσταση.

Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε και το πιο πρόσφατο χτύπημα της μοίρας, που επηρέασε σοβαρότατα τον ψυχισμό του καλλιτέχνη, όταν αυτοκτόνησε ο αδελφός του. Πήδηξε από την ταράτσα της πολυκατοικίας όπου έμενε στον Αλιμο, γιατί τον είχαν πνίξει τα χρέη. Ο αδελφός του τραγουδιστή λίγο πριν από την αυτοκτονία του αντιμετώπιζε έντονη ψυχολογική πίεση, εξαιτίας της άσχημης οικονομικής του κατάστασης. Εκείνη την εποχή ο καλλιτέχνης βρισκόταν στο εξωτερικό και ήρθε άρον-άρον να αποχαιρετήσει τον αδελφό του, νιώθοντας μάλιστα μεγάλες τύψεις που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να αποφευχθεί το μοιραίο. Οχι ότι εκείνος βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση...

Τότε ήταν που υπέστη τη δεύτερη κατάθλιψη και οι γιατροί διέγνωσαν ότι η κατάστασή του δεν έπαιρνε βελτίωση. Οπως μάλιστα εξομολογήθηκε στους θεράποντες ιατρούς του στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο ίδιος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προτού μπει για νοσηλεία. Η κατάστασή του αυτή την εποχή δεν είναι καθόλου καλή καθώς οι φωνές και τα ουρλιαχτά του τραγουδιστή, τα βραδινά του ξεσπάσματα και το σπάραγμα της ψυχής του, που εκφράζεται μέσα από το διαταραγμένο του μυαλό, έφτασαν στο σημείο να ενοχλούν ακόμη και τους υπόλοιπους ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής, οι οποίοι παραπονέθηκαν στους γιατρούς και τις νοσοκόμες!

Ο καλλιτέχνης ανήκει στην κατηγορία των υπερευαίσθητων ατόμων και πρέπει να βάλει μεγάλη δύναμη για να επανενταχθεί σε αυτό τον σκληρό κόσμο, σύμφωνα με τους ειδικούς. Τώρα, ευρισκόμενος σε μία από τις πλέον εξελιγμένες και καλά οργανωμένες κοινοτικές μονάδες ψυχικής υγείας, δίνει τη μεγαλύτερη ίσως μάχη και προσπαθεί από κάπου να πιαστεί προκειμένου να τα βρει με τον εαυτό του, να εξισορροπήσει και να βγει και πάλι υγιής ψυχικά στην κοινωνία.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ

Ο πολυαγαπημένος αδελφός του πασίγνωστου τραγουδιστή έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι αφού έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα του. Η είδηση είχε συγκλονίσει τότε τους καλλιτεχνικούς και τους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Το περιστατικό είχε συμβεί στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, λίγο πριν από τις 11.30 το πρωί.

Ο 53χρονος, χωρίς να πει την παραμικρή κουβέντα, ανέβηκε στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου έμενε και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο κενό. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, ενώ το σημείο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατακλύστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Οι κάτοικοι της περιοχής ανατρίχιασαν όταν αντίκρισαν τον 53χρονο άνδρα να κείτεται νεκρός στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Κανείς τους δεν τον είδε την ώρα που βρισκόταν στην ταράτσα. Ξαφνικά άκουσαν έναν θόρυβο και όταν βγήκαν στα παράθυρα των διαμερισμάτων τους, έστρεψαν τα βλέμματά τους παντού. Η λύση όμως του μυστηριώδους θορύβου βρισκόταν σε απόσταση λίγων μέτρων. Οταν έσκυψαν το κεφάλι τους προς την πυλωτή της πολυκατοικίας, οι περισσότεροι άρχισαν να ουρλιάζουν και να καλούν σε βοήθεια.

Ο 53χρονος βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Από την πτώση ο άτυχος άνδρας είχε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι. Ο αδελφός του γνωστού καλλιτέχνη είχε μετακομίσει στο Μπραχάμι πριν από περίπου έναν χρόνο και έμενε μαζί με τη μητέρα και τη θεία του στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας. Στο παρελθόν διατηρούσε μια επιχείρηση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγκάστηκε να κλείσει καθώς δεν πήγαινε καλά.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: