Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Η κακία της Ηλιάκη για Σαμαρά & η αντίδραση της Καινούργιου


Η κακία της Ηλιάκη για Σαμαρά & η αντίδραση της Καινούργιου

Μωρέ μία ωραία ατμόσφαιρα είναι εκεί στο "Δέστε Τους". Δεν ξέρω τι έχουν πάθει φέτος τα παιδιά, αλλά τόση αγάπη που την έχουν μεταξύ τους, φοβάμαι μην και τους... πνίξει



Και δεν το συζητώ πως η αποδέκτης όοολης της αγάπης είναι η Κατερίνα η Καινούργιου. Βρε την λατρεύουν εκεί στο "Δέστε Τους", είμαστε πια σίγουροι. Από το Νίκο Μουτσινά μέχρι την Μαρία την Ηλιάκη, η οποία πιο... μουσίτσα (με την καλή την έννοια και να μας επιτρέψει τον χαρακτηρισμό) δεν την λέει στα μούτρα της Κατερινιώς, όπως ο Μουτσινάς αλλά με πλάγιο τρόπο και συγκεκριμένα μέσω... Γιώργου Σαμαρα!
Πρόσεξε να δεις και κρίνε. Την Τρίτη που έπαιζε η Ελλάδα με την Σλοβακία, η Ηλιάκη (που έχει εξελιχθεί σε μεγάλη οπαδός κι... επιστήμονας της μπάλας) ανέβασε ένα tweet μέσα στην σπόντα κι ενώ είμασταν ακόμη στο 0-0.
«Παιδιά τι γίνεται;;; Κερδίζουμε;;; έβαλε κανένα γκολ ο Σαμαράς ή βαριέται πάλι;;;;!!!!» έγραψε η Προπονήτρια προκαλώντας την άμεση αντίδραση της πρώην, η οποία δεν ξέρουμε αν εκείνη την ώρα έβλεπε τον αγώνα, αλλά το κινητό το έβλεπε στάνταρ.
«εεεεεεεεεεεε» έγραψε το Κατερινιώ (το συγκεκριμένο tweet στη συνέχεια διεγράφη) αλλά απάντηση από την Ηλιάκη δεν πήρε.
Η συμπαρουσιάστρια προφανώς είχε το μυαλό της στον αγώνα και όχι στα τιτιβίσματα. Μόλις, δε, μπήκε το γκολ έγραψε ξανά: «Είδατε;;; Άμα δε μιλήσω δε μπαίνει γκολ;;;»
Βρε μήπως να την πάρει ο Σάντος για βοηθό;;;;

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: