Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Αποκάλυψη τώρα: Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα των διασήμων



Πώς λένε πραγματικά την Demi Moore; Με ποια ηθοποιό μπέρδευαν την Katy Perry; Και πώς φώναζαν στο σχολείο τον Chuck Norris; Ανοίξαμε το ληξιαρχείο του Hollywood και τα βγάζουμε όλα στη φόρα.


1. Bruno Mars
 
Οι θαυμαστές που έχουν χιλιοτραγουδήσει το Grenade μπορεί να τον ξέρουν ως Bruno Mars, αλλά το πραγματικό του όνομα είναι Peter Gene Hernandez.
2. Jane Seymour
 
Έλα τώρα που δεν έβλεπες την "Dr. Quinn, Medicine Woman"; Ηγυναίκα που έφερε κοντά ινδιάνους και καουμπόηδες μεγάλωσε ως Joyce Penelop Wilhelmia Frankenberg.
3. Chuck Norris
 
Ακόμα και το όνομά του το ίδιο τον φοβήθηκε και άλλαξε. Κάποτε τον έλεγαν Carlos Ray Norris.
4. Ralph Lauren
 
Το πραγματικό όνομα του ανθρώπου που έκανε πολλούς άντρες και γυναίκες να φοράνε αλογάκι στο στήθος είναι Ralph Lifschitz. Όπως είπε και ο ίδιος στην Oprah Winfrey "ο λόγος που άλλαξα το όνομά μου ήταν γιατί είχε μέσα του τη λέξη shit. Όταν ήμουν μικρός τα υπόλοιπα παιδιά με κορόιδευαν γι αυτό. Τα ξαδέρφια μου που ζουν στην Καλιφόρνια έχουν αλλάξει το επώνυμό τους σε Lawrence, οπότε είπα κι εγώ θα διαλέξω ένα ωραίο όνομα".
5. Dakota Fanning
 
Το Dakota είναι το δεύτερο όνομά της. Το πρώτο της όνομα είναι Hannah. Γύρευε γιατί διάλεξε το δεύτερο.
6. Christopher Walken
 
Από Ronald το άλλαξε σε Christopher μόνο και μόνο επειδή ένας φίλος του είπε ότι του ταιριάζει καλύτερα. Σήμερα του αρέσει να τον αποκαλούν και Chris.
7. Demi Moore
 
H πρώην κυρία Kutcher ήταν κάποτε κυρία Moore, καθώς είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Freddy Moore. Το πραγματικότητα της όνομα είναι Demi Gene Guynes.  
8. Liv Tyler
 
Το όμορφο αυτό κορίτσι λεγόταν Liv Rundgren, γιατί η μαμά της είχε πει πως ο πατέρας είναι ο Todd Rundgren. Όταν όμως έγινε 9 χρονών έμαθε ότι ο βιολογικός τηςπατέραςήταν τελικά ο Steven Tyler των Aerosmith και έτσι μετά από πέντε χρόνια το άλλαξε σε Liv Tyler.
9. Courtney Love
 
H Courtney Michelle Harrison το άλλαξε σε Love γιατί κάποτε δούλευε ως χορεύτρια που λικνιζόταν ερωτικά. Πλέον σήμερα η Courtney βροντοφωνάζει πως η Love έχει πεθάνει και θέλει όλοι να την ξέρουν ως Courtney Michelle. Ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
10. Mel Brooks
 
Ο παραγωγός, σεναριογράφος και ηθοποιός γεννήθηκε Melvin Kaminsky. Ωστόσο, πάντα θα τον θυμόμαστε ως ο θα-μας-θάψει-όλους.
11. Elton John
 
Αν και όταν ήταν μικρός τον φώναζαν Reginald Kenneth Dwight, εκείνος όταν μεγάλωσε απόφασισε να τιμήσει τον σαξοφωνίστα Elton Dean και τον μπλουζίστα τραγουδιστή Long John Baldry.
12. Elle Macpherson
 
Πριν κατακτήσει τα περιοδικά και τις πασαρέλες ήταν μία απλή Eleanor Nancy Gow.
13. Katy Perry
 
Τη μουσική της καριέρα την ξεκίνησε ως Katy Hudson και τραγουδώντας gospel. Αργότερα αποφάσισε να κρατήσει το επώνυμο της μαμάς της, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που μπέρδευαν το όνομά της με αυτό της Kate Hudson. Μαζί άλλαξε και τη μουσική της κατεύθυνση.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: