Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Η Κληρονομιά του Μπορν



Η τέταρτη ταινία «Μπορν» έχει έναν νέο ήρωα στη θέση του πράκτορα Τζέισον Μπορν, έχει εντυπωσιακές σκηνές δράσης, αλλά κι ένα εξόφθαλμο μέλημα: την τροφοδοσία της... αλυσίδας παραγωγής.


Αφού, λοιπόν, ο Ματ Ντέιμον _που είχε πρωταγωνιστήσει στις πρώτες τρεις περιπέτειες του πράκτορα Τζέισον Μπορν_ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε μια ακόμη ταινία της σειράς, είπαν κι οι παραγωγοί του όλου εγχειρήματος να το δουν αλλιώς το πράμα. Κοντά ένα δισεκατομμύριο δολάρια έχει αποφέρει ο Μπορν σε παγκόσμιες εισπράξεις _ε, δεν είναι ένα ποσό που το αντιπαρέρχεσαι εύκολα (ούτε καν στην προσπάθεια να «κλείσεις» το ντιλ με την τρόικα, ας πούμε)... Επιστράτευσαν συνεπώς τον Τόνι Γκίλροϊ, τον σεναριογράφο των τριών πρώτων ταινιών και υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθεσίας με το «Μάικλ Κλέιτον» (2007). Κι αυτός ασμένως έγραψε και σκηνοθέτησε... τον Άαρον Κρος, έναν νέο υπερκατάσκοπο της CIA που έρχεται αντιμέτωπος με τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό. Ο δε νέος ήρωας, σημειώστε, είναι ακόμη πιο ακάματος, σκληροτράχηλος, ξύπνιος και... άυπνος από τον πρώτο διδάξαντα συνάδελφό του. Ο Ρένερ, στον πρωταγωνιστικό θώκο, ομολογουμένως το πάει μια χαρά το γράμμα. Κι η Βάις είναι τουλάχιστον αξιοπρεπέστατη στο ρόλο της συνεπούς βιοχημικού, Μάρτα Σίερινγκ, που καλείται να συνδράμει φαρμακευτικά τη μάχη του Κρος ενάντια στο παλιοσύστημα (το οποίο εκπροσωπείται κυρίως από τον «κακό» του Νόρτον).
Μμμμ, να σας πω: αν μπορέσεις να ξεχάσεις το γεγονός ότι η ταινία έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, κι αν πάψεις να ασχολείσαι με την δαιδαλώδη πλοκή, ε, τότε μπορεί και να γουστάρεις την σκέτη δράση της «Κληρονομιάς» _η σκηνή με το μοτοσικλετιστικό κυνηγητό του πράκτορα και της βιοχημικού στη Μανίλα, ας πούμε, είναι πράγματι εντυπωσιακή. Εύχομαι, πάντως, αυτή η κληρονομιά να σταματήσει κάπου εδώ. Αν και δεν το βλέπω να γίνεται...














Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: