Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ


Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος ο Σαμαράς

Πρώτος με διαφορά 15 ποσοστιαίων μονάδων από την Νέα Δημοκρατία έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην παράσταση νίκης
Ενώ ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, με ποσοστό 43%, σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue.

Ο κ.Σαμαράς κερδίζει τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 28%, μία μονάδα λιγότερη από τον Σεπτέμβριο.


Πρώτος σε δημοτικότητα αρχηγός είναι ο Φώτης Κουβέλης (48%) και ακολουθούν ο Αλέξης Τσίπρας (41%), Πάνος Καμμένος (40%), Αντώνης Σαμαράς (39%), Αλέκα Παπαρήγα (21%), Νίκος Μιχαλολιάκος (20%) και τελευταίος ο Ευάγγελος Βενιζέλος (20%).
Ως καλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 33% ενώ ακολουθεί το 25% που πιστεύει ότι κανένα κόμμα δεν κάνει σωστή αντιπολίτευση.
Στην παράσταση νίκης, εάν αύριο γίνονταν εκλογές, πρώτο κόμμα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 48% έναντι 33% της Νέας Δημοκρατίας.
Στο βαρόμετρο η δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής φαίνεται ότι ανέβηκε κατά κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες από τις τελευταίες εκλογές, ενώ παράλληλα φαίνεται να προσανατολίζονται σε αυτήν άτομα χαμηλού μορφωτικού επιπέδου και άνεργοι.
Οσον αφορά τη θητεία της κυβέρνησης το 70% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές ενώ το 21% θεωρεί πως θα εξαντληθεί η τετραετία.
Δυσκολίες με το προσωπικό του εισόδημα αντιμετωπίζει το 72% ενώ το 28% αισθάνεται οργή για την κατάσταση της χώρας, το 24% απογοήτευση και το 15% άγχος
Εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μπλοκάρει τα μέτρα

Το 83% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα ψηφιστούν τα νέα μέτρα από την Βουλή, ενώ το το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου.
Τέλος, το 80% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση.
Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε για λογαριασμό του Σκάι και της Καθημερινής.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: