Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς δίαιτα: Πως να χάσετε κιλά παίζοντας με το μυαλό σας...


Χωρίς δίαιτα: Πως να χάσετε κιλά παίζοντας με το μυαλό σας...

Η... άλλη όψη του αδυνατίσματος! Ιδού οι πιο hip νέοι τρόποι να κινητοποιηθείτε και να... κόψετε το φαί!


-Ερευνητές στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν από ανθρώπους που βρίσκονταν σε δίαιτα να καταγράψουν ό,τι έφαγαν στη διάρκεια μιας εβδομάδας, αλλά παράλληλα να φωτογραφίσουν και τα γεύματά τους. Το «οπτικό» αρχείο απέδειξε ότι αποτελεί πιο ισχυρό κίνητρο για να μην βγείτε εκτός πορείας, από το γραπτό ημερολόγιο.

-Η αφή επηρεάζει και την γεύση μας. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και του Ράτγκερς βρήκαν ότι για παράδειγμα ανάλογα με την αίσθηση που μας προκαλεί το ποτήρι ή η κούπα που περιέχει τον καφέ ή το ποτό μας, αλλάζουμε και την άποψή μας γι' αυτό που καταναλώνουμε.

-Προς θεού ποτέ μη βάψετε την κουζίνα σας πορτοκαλί. Από την άλλη βέβαια, αν τελικά το κάνετε, θα έχετε μία πολύ καλή δικαιολογία για να παρεκτραπείτε –θα λέτε ότι φταίει το χρώμα του τοίχου και όχι η αδυναμία του χαρακτήρα σας. Το χρώμα που εξασφαλίζει ηρεμία, χαλάρωση και δημιουργικότητα και κόβει την όρεξη είναι το μπλε. Μπορείτε να βάλετε πιάτα και τραπεζομάντηλα σε αυτό το χρώμα, αν δεν μπορείτε να βάψετε την κουζίνα σας.

Δώστε προσοχή σ' αυτό που παραγγέλνει ο σύντροφός σας. Κάθε άνθρωπος έχει δική του διατροφική ταυτότητα καθώς τα ιδιαίτερα γούστα του υποδηλώνουν πολλά για το χαρακτήρα του. Οι φαινομενικά ακίνδυνες επιλογές του στο κοινό τραπέζι, μιας και ο έρωτας αυξάνει την όρεξη (όταν είναι αμοιβαίος) μπορεί να μας παρασύρουν σε έξτρα θερμίδες!


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: