Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Κ. Λέχου: «Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας»



Η Κατερίνα Λέχου βαρέθηκε να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν τα προσωπικά της, δεν σκέφτεται προς το παρόν τις πλαστικές επεμβάσεις και δέχθηκε να δουλέψει σε θέατρο με ποσοστά.


Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Χάρτινα Λουλούδια» με τον Άρη Σερβετάλη χωρίς μισθό.

«Πληρωνόμαστε με ποσοστό -και εγώ και ο Άρης Σερβετάλης–, επομένως μας ενδιαφέρει πολύ τι θα γίνει στο ταμείο. Για λόγους επιβίωσης αλλά και επειδή, αν δεν αρέσει αυτό που κάνουμε, είναι κρίμα. Είναι σαν να ακυρώνεσαι με έναν τρόπο».

Την εκνευρίζει το γεγονός πως ρωτάται συνεχώς γιατί δεν έχει κάνει οικογένεια μέχρι τώρα;

«Δεν είναι εκνευριστικό, είναι κουτό! Είναι μια ερώτηση που δεν δύναμαι να απαντήσω. Μπορώ να απαντήσω μόνο με βάση τα πεπραγμένα. Ότι, για να μην έχω κάνει οικογένεια, σημαίνει ότι δεν έτυχε, ότι φοβάμαι, ότι πέρασε ο καιρός. Κάτι τέτοιο. Αυτός που θέλει να κάνει οικογένεια, κάνει. Aυτός που δεν κάνει, μάλλον δεν ήθελε».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο μιας πλαστικής επέμβασης δήλωσε:

«Όταν βλέπεις ένα καλό αποτέλεσμα, το ζηλεύεις και, όταν βλέπεις ένα κακό, σκέφτεσαι να μην την πατήσεις. Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν μεγάλο ποσοστό αποτυχίας (...). Και ξέρω πολύ καλά ότι μια επέμβαση αντικατοπτρίζει και τη σχέση μας με τον θάνατο. Όταν προσπαθείς να μη δείχνεις γέρος, είναι σαν να το διώχνεις μακριά σου. Εγώ ξέρω ότι θα πεθάνω. Προσπαθώ να το πιστέψω, ότι δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν μπορώ να το καθυστερήσω με την πλαστική επέμβαση. Έτσι, όλα αυτά είναι στο μυαλό μου ένα κουβάρι, δεν θα πήγαινα ελαφρά τη καρδία να το κάνω. Θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ. Δεν το αποκλείω όμως κιόλας».

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: