Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Σε Ρώσους πωλήθηκε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη


Σε Ρώσους πωλήθηκε η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη

Την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ έναντι 21 εκατομμυρίων ευρώ σε κοινοπρακτικό σχήμα ανακοίνωσε η υπό ειδική εκκαθάριση ΑΤΕbank.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τη συμφωνία επιδιώκεται η ανάπτυξη της γαλακτοβιομηχανίας στην εγχώρια και διεθνή αγορά με διατήρηση της έδρας στα Γιάννενα, η αξιοποίηση του προσωπικού και η ενδυνάμωση των σχέσεων της εταιρείας με τους κτηνοτρόφους.

Στο κοινοπρακτικό σχήμα συμμετέχουν κατά 90% επενδυτικά κεφάλαια από τη Ρωσία και κατά 10% η ελληνική εταιρεία "ΣΙΜΟΣ FOOD", η οποία ήταν μέχρι σήμερα ο βασικός εμπορικός εταίρος της ΔΩΔΩΝΗΣ στη νότια Ελλάδα.

Η ΔΩΔΩΝΗ ιδρύθηκε στις 17-4-1963 από την ΑΤΕ και τις 6 Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών της Ηπείρου. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι 11.892 χιλ. € και το σύνολο ιδίων κεφαλαίων την 31-12-2011 ανέρχεται σε 31.496 χιλ. €.

Αποκλειστική δραστηριότητα της εταιρίας είναι η αγορά και η επεξεργασία γάλακτος για την παραγωγή και την εμπορία γαλακτοκομικών προϊόντων. Κατά το έτος 2011 η ΔΩΔΩΝΗ επεξεργάστηκε περίπου 70.000 τόνους γάλα.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: