Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΡΑΣΤΕΣ


ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΕΡΑΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες, μόνο τεμπέλες» ισχυριζόταν η Αμερικανοπολωνέζα επιχειρηματίας Helena Rubinstein που έγινε πάμπλουτη από προϊόντα περιποίησης και φαίνεται να είχε δίκιο αφού καμία δεν αδιαφορεί για τη σχέση της με τον καθρέφτη.
Από τη γιαγιά μας μέχρι τη μεγαλύτερη ντίβα του πλανήτη όλες έχουν μυστικά ομορφιάς. Εκτός από τα παρακάτω «κολπάκια» των λαμπερών κυριών, ρωτήστε για καμία συμβουλή και μαμάδες, θείες γιατί οι συνταγές τους είναι σπιτικές, φυσικές και δοκιμασμένες!

Eva Longoria
011570dm
Χρησιμοποιεί φανατικά πανάκριβες κρέμες που περιέχουν πλακούντα! (το ξαναδιάβασες να το χωνέψεις?) Όσο παράξενο και αν ακούγεται υποτίθεται πως ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης. Έτσι, λοιπόν, το Εvάκι απλώνει την εν λόγω κρέμα στο δέρμα της και κάνει την Κλεοπάτρα και το μπάνιο της σε γάλα να μοιάζει δεινόσαυρος!

Halle Berry
021570dm
Μια λιγότερο μπλιαχ  και φθηνότερη μέθοδο για τη φροντίδα της επιδερμίδας της ακολουθεί η γνωστή ηθοποιός που στο μπάνιο της εκτός από αφρόλουτρο χρησιμοποίει και αλεσμένο καφέ. Κάνει έτσι ελαφριά απολέπιση για απαλότητα ενώ η καφεΐνη αυξάνει τη ροή του αίματος –goodbye κυτταρίτιδα. Αμέ!

Kate Moss
031570dm
Βουτιά στο ψυγείο κάνει η μούσα τόσων σχεδιαστών πριν από κάθε της έξοδο. Μην ταυτίζεσαι γιατί αυτή δεν τρώει σαν γουρούνα, αλλά βάζει για λίγο το πρόσωπο της μέσα σε ένα μπολ με παγάκια. Ο πάγος , λέει η Kate, βοηθά στις ρυτίδες, χαρίζει λάμψη και μειώνει το πρήξιμο και την ερυθρότητα. Το τελευταίο παγάκι πήγε στη βότκα σου? Ξαναγέμισε καλέ!

Jennifer Lopez
041570dm
Και για να μη λες ότι σε κατηγορώ για τις γουρουνιές χωρίς να δίνω λύση, ιδού το μυστικό της J-Lo για να διατηρεί τη σιλουέτα της: έλαιο γκρειπ-φρουτ. Το μυρίζει, σου λέει, για δεκαπέντε λεπτά την ημέρα και μειώνει το αίσθημα της πείνας αλλά και την ανάγκη για ζάχαρη. Πάντως εκτός από τη Jennifer, η κατανάλωση γκρειπ-φρουτ συνιστάται κα σε διάφορες δίαιτες αφού λέγεται πως είναι λιποδιαλυτικό.

Lady Gaga
051570dm
Δεν είναι εκκεντρική μόνο στο ρούχο και το μακιγιάζ  αλλά και στον τρόπο που το βγάζει! Το μακιγιάζ…. Ο λόγος για την ποπ σταρ που για να αφαιρέσει το make up της, που λίγο δεν το λες με τα τόσα γκλίτερ, χρησιμοποιεί σελοτέιπ !Το κολλάει, το τραβάει και κούκλα κούκλα! Ή τουλάχιστον ό,τι πιο κοντά σε κανονική γυναίκα…

Νicole Κidman
061570dm
Είχαμε ξανακούσει ότι οι ξανθές καλό είναι να λούζονται με λεμόνι (κάποια το ‘πε στο κομμωτήριο και άρα ισχύει) αλλά η Αυστραλή σταρ το πήγε παραπέρα! Για να διατηρήσει το κόκκινο χρώμα των μαλλιών της λούζεται με χυμό cranberry. Λέγεται ότι η φυσική χρωστική βάση μερικών φρούτων βοηθά στην αναζωογόνηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών. Πάμε λαϊκή? Για cranberry βεβαίως βεβαίως!

Mariah Carey
071570dm
«Το χειλάκι πετροκέρασο» η διάσημη τραγουδίστρια δεν το κληρονόμησε από τη μαμά της αλλά το οφείλει στο έλαιο μέντας που χρησιμοποιεί μαζί με το lip gloss της. Η μέντα αυξάνει τη ροή του αίματος στα χείλη, «φωτίζει» το χρώμα τους και προκαλώντας ένα ελαφρύ πρήξιμο τα κάνει πιο «ζουμερά». Σίγουρα πολύ καλύτερο από τα διάφορα ενέσιμα που τις κάνει όλες σαν ροφούς!
Τα καλύτερα τα άφησα για το τέλος…..

Demi Moore
081570dm
Πραγματικά είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες στο Hollywood όχι μόνο της ηλικίας αυτής αλλά και γενικά. Για να είμαστε και ειλικρινείς γίνεται πολύ καλύτερη όσο μεγαλώνει, αλλά το να τραβιέται στην Αυστραλία για να πιουν το αίμα της ειδικά εκπαιδευμένες βδέλλες και έτσι να φύγουν οι τοξίνες, κάπως παρατραβηγμένο το ακούω… Αλλά τι να σου πω και εγώ που μια ενυδατική με το ζόρι τη βάζω!

Liv Tyler
091570dm
Το εξής απίστευτο κόλπο κάνει η γοητευτική ηθοποιός: βάζει μια σταγόνα άρωμα πίσω από κάθε αυτί της ώστε να «αναγκάζεται» να έρθει πιο κοντά όποιος θέλει να το μυρίσει! Θα μου πεις γιατί την βάζεις στο θέμα? Γιατί αυτό το κάνουμε όλες και άρα καλά κάνουμε και γιατί κάπου αν θες …είναι κούκλα !



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: