Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γιάννης Μπέζος: «Δεν μπορούσε η Ελλάδα να αντέξει όλο αυτό το φαγοπότι»



Την απάντησή του σε όσα του καταλόγισε η Έλενα Ακρίτα έδωσε ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».


«Κατ’ αρχάς, δεν μίλησα και δεν μιλάω γενικώς για κανέναν υποτιμητικά. Και θα σου πω μόνο μια λέξη: γνωριζόμαστε. Αυτό, τίποτε άλλο. Στην ίδια αυλή απλώνουμε, δεν είναι και καμιά τεράστια χώρα η Ελλάδα. Τελεία και παύλα. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να ασχολούμαστε με αυτά. Πρέπει να σοβαρευτούμε, για να δούμε τι θα κάνουμε. Ας αφήσουμε το ποιος είναι καλός και ποιος δεν είναι στην τηλεόραση. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά. Γι’ αυτό και λέω το “γνωριζόμαστε”. Έχω αυτήν την άποψη πολλά χρόνια πριν, δεν το λέω τώρα για πρώτη φορά, δεν είμαι όψιμος» είπε ο ηθοποιός.

Αρκετοί μιλούν τώρα για υπερβολές του παρελθόντος, που οδήγησαν στη σημερινή άσχημη κατάσταση.

«Αυτό το λέω εδώ και δέκα χρόνια. Δεν μπορούσε η Ελλάδα να αντέξει όλο αυτό το φαγοπότι. Γιατί αυτό γινόταν. Ήταν σαν να είχαμε πάει οι δυο μας σε μια ταβέρνα και να παραγγέλναμε φαγητά για 20 άτομα. Δεν θα τα τρώγαμε και θα τα πετούσαμε, αλλά θα έπρεπε, ωστόσο, να τα πληρώσουμε».

Ποιο ρόλο πρέπει να παίξουν οι καλλιτέχνες σήμερα;

«Η βίαιη προσαρμογή είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Έγινε με συνθήκες πολέμου. Αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη του πολιτικού μας συστήματος. Πρέπει να ζήσουμε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και κυρίως να ζήσουμε σε ένα κλίμα ήττας. Αυτό είναι μεγαλύτερο πλήγμα από το οικονομικό, γιατί δεν δημιουργεί μια κίνηση προς τα εμπρός. Και η δουλειά εμάς των καλλιτεχνών είναι να κουνήσουμε αυτήν τη μηχανή, να τη βάλουμε μπροστά, συμπεριφερόμενοι όχι με το κλίμα των ημερών, αλλά με μια αρχοντιά. Όχι πλουσιοπάροχα, αλλά αρχοντικά».



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: