Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πόσο... ροκ ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος;


Main_alexander_rock_opera_1_

Το μιούζικαλ «Alexander» θα παρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Stage της Θεσσαλονίκης, σε σκηνοθεσία Κώστα Αθυρίδη.


Aποτέλεσμα αγγλοελληνικής συνεργασίας, καθώς τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Αθυρίδης και το λιμπρέτο στα αγγλικά η λογοτέχνης/ιστορικός Πένι Τέρνερ, η ροκ όπερα «Alexander» έρχεται να σπείρει ρίγη συγκίνησης στο κοινό της Θεσσαλονίκης όπου θα παρουσιαστεί με αφορμή τον εορτασμό για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της.

Θέμα της, βεβαίως, η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μιας από τις εμβληματικές προσωπικότητες στην παγκόσμια ιστορία, ένα χρονικό που θα υποστηριχτεί και θα αναπτυχθεί με τη χρήση του σύγχρονου ήχου. Τι θα δουν οι θεατές; Μια δίωρη παράσταση από την ομάδα «Epopsis» (όπου συμμετέχουν Θεσσαλονικείς καλλιτέχνες) με ζωντανή ορχήστρα και με πλούσια σκηνικά και κοστούμια, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η ροκ μουσική. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Αθυρίδης, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Απόστολος Βέττας, τις χορογραφίες η Άσπα Φούτση, τον ήχο ο Γιάννης Μαυρίδης.

Στο ρόλο του Αλέξανδρου ο Δημήτρης Τικτόπουλος, της Λανίκης και της Ιέρειας η Ρούλα Μανισσάνου, του Ηφαιστείωνα ο Νικίας Φονταράς, του Φίλιππου ο Αποστόλης Ψυχράμης, της Ολυμπιάδας η Χαρίκλεια Χατζησαββίδου, της Κλειούς η Γεωργία Βεληβασάκη, της Ρωξάνης η Ραχήλ Τσελεπίδου, της Πυθίας ο Δημήτρης Κυανίδης, του Αρίστανδρου ο Γιώργος Ξυπολιτάς. Συμμετέχουν επίσης μέλη της χορευτικής ομάδας της σχολής χορού «Άσπα Φούτση».

Info

02 Νοεμβρίου 2012
Το μιούζικαλ «Alexander» θα παρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Stage της Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 27, περιοχή Σφαγεία) τον Νοέμβριο: 2,3,4 και 8,9,10,11 του μήνα. Ώρα έναρξης: 20:30. Για περισσότερες πληροφορίες: www.alexander-rockopera.gr


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: