Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Blake Lively: τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς


Blake Lively: τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς

Η σταρ τα αποκάλυψε στο περιοδικό allure

Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του allure και στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το beauté της. «Όταν ταξίδεύεις τόσο πολύ όσο εγώ, είναι δύσκολο να ακολουθείς μια συγκεκριμένη ιεροτελεστία», είπε η Blake Lively.


«Στο πρόσωπο χρησιμοποιώ την ενυδατική κρέμα με χρώμα Tinted Moisturizer της La Mer- την χρησιμοποιώ και στα γυρίσματα μερικές φορές. Και στο σώμα χρησιμοποιώ La Mer, είναι μια πολυτέλεια που προσφέρω στον εαυτό μου, και είναι θεϊκή! Επίσης, μου αρέσει πολύ η κρέμα χεριών της ίδια εταιρείας, γιατί το χειμώνα η επιδερμίδα τους ταλαιπωρείται πολύ και "σκάει" εύκολα- αυτή η κρέμα χεριών είναι βάλσαμο. Στα μαλλιά, αυτό που κάνω συνήθως είναι να αφήνω τη μάσκα όλο το βράδυ, ώστε να δρα ως θεραπεία. Χρόνια τώρα χρησιμοποιώ τις μάσκες της Kérastase και τελευταία έχω δοκιμάσει και της Wella, που μυρίζουν όμορφα. Επίσης, πριν κοιμηθώ κάνω πλεξούδα τα μαλλιά μου γιατί είναι μακριά και με χοντρή τρίχα, και με αυτό τον τρόπο η τρίχα δεν σπάνε τόσο πολύ.


Όσο για το μακιγιάζ, λατρεύω τα προϊόντα του Giorgio Armani- έχει πολύ καλά, ελαφριά concealer. To bronzer που δεν αποχωρίζομαι-και το αγοράζω από το φαρμακείο- είναι αυτό τη Physicians Formula. Αγαπώ τις μάσκαρα της Chanel, τα εκπληκτικά λιπ γκλος του Yves Saint Laurent και τα κρεμώδη ρουζ της Stila, που ζωντανεύουν στη στιγμή το πρόσωπο και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα χείλη».


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: