Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Τουρίστες έπιασαν στα πράσα τον Beckham. Φόραγε μόνο το εσώρουχό του



Να κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ενώ περπατάς στους δρόμους της Αθήνας ή της Ελλάδας γενικότερα: να πέσεις πάνω στον πιο διάσημο ποδοσφαιριστή του κόσμου, που είναι και ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου (και εντάξει ίσως να 'ναι και από τους όχι και τόσο έξυπνους του κόσμου, αλλά δεν μας πειράζει).

Αθώοι τουρίστες είδαν με τα ματάκια τους τον David Beckham να φορά μονάχα ένα πράσινο μποξεράκι και να φωτογραφίζεται δίπλα από κάτι πρασινάδες στο Beverly Hills.
Το λεωφορείο με τους τυχερούς έτυχε να περνά από το σημείο που γινόταν το photoshooting για τη νέα καμπάνια εσωρούχων της αλυσίδας H&M. Εννοείται πως οι κάμερες των κινητών έπιασαν φωτιά.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Βρετανός-λουκούμι δεν φάνηκε να πτοείται και συνέχισε να κάνει τη δουλειά του σαν σωστός επαγγελματίας.
Να σε ενημερώσουμε, πως μιας και το έφερε η κουβέντα, ότι του David του αρέσουν τα λευκά στενά εσώρουχα και όχι τα boxer. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος "Είναι άνετα και σε κάνουν να αισθάνεσαι τέλεια κυρίως αν παίζεις ποδόσφαιρο".

Ας απολαύσουμε όμως τις φωτογραφίες του ημιτσίτσιδου Beckham.
 

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: