Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Viggo Mortensen έρχεται στην Ελλάδα για τα τη νέα του ταινία


Στην Κρήτη αδερφές μου, στην Κρήτη. Εκεί θα την βγάλουμε, όπως όλα δείχνουν, τις επόμενες μέρες πίνοντας ρακί, τρώγοντας ντάκο και παίρνοντας μάτι τον Viggo Mortensen και την Kirsten Dunst.

Δεν πρόκειται για την περίπτωση νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ ήρθε να ζήσει τον έρωτα τους στην Ελλάδα. Όχι. O Όρεγκον και η Μαρία Αντουανέτα έρχονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας "The tow faces of January" και μαζί τους θα έχουν και τον Oscar Isaac. Τόσο η Dunst, όσο και ο Isaac έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Mortensen, στις ταινίες On the Road και Drive, αντίστοιχα.
Το νέο τους φίλμ βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Patricia Highsmith, η οποία τη δεκαετία του ’50 είχε επισκεφθεί με την ερωμένη της την Ελλάδα, ταξίδεψε σε διάφορες πόλεις της χώρας και μαγεύτηκε από τις ομορφιές της. Πρόκειται για ένα θρίλερ με πρωταγωνιστές έναν καλλιτέχνη, τη γυναίκα του και έναν ξένο, οι οποίοι γίνονται ένα ερωτικό τρίγωνο και μπλέκονται σε μία περιπέτεια εξαιτίας ενός φόνου.
Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού . Εμάς θα μας βρείτε ακριβώς απέναντι να ξεροσταλιάζουμε βλέποντας τον Viggo.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: