Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

"The Hobbit": Kυκλοφόρησε ο τίτλος που θα ολοκληρώσει την τριλογία



Η τρίτη και τελευταία ταινία που ολοκληρώνει (αναπάντεχα) το project του Peter Jackson "The Hobbit" έχει πλέον τίτλο, ενώ αποφασίστηκε και η ημερομηνία της πρώτης παγκόσμιας προβολής της.

Ο Peter Jackson, σκηνοθέτης της τριλογίας "The Hobbit" αλλά και η Warner άνοιξαν τα χαρτιά τους, ανακοινώνοντας πως η τρίτη ταινία της τριλογίας (η οποία αποτέλεσε έκπληξη για τους φανς) θα πάρει τον τίτλο που ως τώρα είχε η δεύτερη ταινία της σειράς: "The Hobbit: There and Back Again".Έτσι, πλέον ο τίτλος του δεύτερου μέρους θα είναι "The Hobbit: The Desolation Of Smaug".

Η πρώτη ταινία της σειράς "The Hobbit: An Unexpected Journey" θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου 2012, όπως είχε γίνει γνωστό εξ'αρχής, η δεύτερη ένα χρόνο μετά, (13 Δεκεμβρίου 2013), ενώ η τρίτη θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουλίου 2014.


Ο Dan Fellman, Πρόεδρος της αμερικανικής διανομής της Warner Bros, δήλωσε σχετικά με την απόσταση στην κυκλοφορία των ταινιών: "Ήταν συνειδητή επιλογή να μικρύνουμε τη χρονική απόσταση ανάμεσα στην έξοδο της δεύτερης και της τρίτης ταινίας. Η πρεμιέρα του Ιουλίου μας επιτρέπει κατ' αρχήν να επωφεληθούμε από την περίοδο του καλοκαιριού, αλλά επιπλέον έτσι οι fans θα χρειαστεί να περιμένουν λιγότερο για το φινάλε αυτής της επικής περιπέτειας!".




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: