Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

PETA: Η Rihanna και η Lady Gaga είναι φρικιά!


Η PETA, η διεθνής οργάνωση για την προστασία των ζώων αποκάλεσε την Rihanna και την Lady Gaga «φρικιά» γιατί οι επιλογές στα ρούχα και τα αξεσουάρ είναι «ανατριχιαστικές και ανάλγητες».


Συγκεκριμένα η Rihanna δέχτηκε σκληρή κριτική με αφορμή την τελευταία της εμφάνιση στο Λονδίνο όπου φορούσε ψηλοτάκουνες μπότες από δέρμα φιδιού.

«Προφανώς η Rihanna δεν έχει ιδέα ότι οι μπότες που φοράει είναι από δέρματα φιδιού τα οποία γδέρνουν ζωντανά. Φυσικά μπορεί να ξαναπάει στο show της Oprah και να κλαίει για αυτό. Το να φοράς ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια από δέρμα ή γούνα ζώου είναι ότι πιο ανάλγητο και ανατριχιαστικό», έγραψε η PETA στην ανακοίνωσή της.

Στο στόχαστρο της οργάνωσης μπήκε και η Lady Gaga την οποία χαρακτήρισε «ψεύτρα και υποκρίτρια»: «Η Gaga το 2009 στο show της Ellen DeGeneres είχε δηλώσει: ‘Μισώ τις γούνες και δεν τις φοράω ποτέ’. Τον προηγούμενο μήνα όμως εμφανίστηκε με γούνα δημοσίως», καταλήγει η PETΑ και συνεχίζει: «Αυτές οι τελευταίες σου φωτογραφίες με αξεσουάρ από γούνα αλεπού, κουνελιού και λύκου δείχνουν ότι έχεις αμνησία. Τι συνέβη; Μπορεί οι στιλίστες σου να λένε πως είναι ψεύτικα. Αλλά εσύ είσαι μια ψεύτρα και μια υποκρίτρια».

Πάντως η ερμηνεύτρια του «Born This Way» δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επί του θέματος. Η PETA στο παρελθόν έχει επικρίνει για τις επιλογές τους και άλλες σταρ όπως τις: Jessica Simpson, Reese Witherspoon και Kim Kardashian.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: