Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Michael Douglas θα ενσαρκώσει τον Ρόναλντ Ρήγκαν


Ο δημοφιλής ηθοποιός συζητά το ενδεχόμενο να παίξει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρήγκαν, σε μια νέα ταινία που διαδραματίζεται το 1986.
Η φιλόδοξη αυτή κινηματογραφική παραγωγή επιχειρεί να φωτίσει το παρασκήνιο της ιστορικής συνόδου κορυφής στο Ρέικιαβικ (1986), όπου είχαν συναντηθεί ο Ronald Reagan και ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, από την πλευρά της Σοβιετικής Ένωσης.

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Mike Newell βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να γυρίσει ο ίδιος την ταινία, για την οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Ridley Scott, σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter. Ο προϋπολογισμός του φιλμ δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Γερμανία τον ερχόμενο Μάρτιο. Ο τίτλος του θα είναι «Raykjavik» (Ρέικιαβικ), ενώ προς το παρόν οι παραγωγοί δεν έχουν ανακοινώσει ποιος ηθοποιός θα ερμηνεύσει το ρόλο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Η ιστορική διάσκεψη κορυφής, στην οποία αναφέρεται η ταινία, είχε επικεντρωθεί κυρίως στον πυρηνικό αφοπλισμό, όμως οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν το τελευταίο λεπτό. Ωστόσο η κληρονομιά που άφησε πίσω της αποκαλύφθηκε το 1987, μέσω μιας σημαντικής συμφωνίας ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση που μείωσε τους βαλλιστικούς πυραύλους, τα πυρηνικά και τα συμβατικά όπλα.

Ο Michael Douglas έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει σε μια σειρά ταινιών, από τότε που ανάρρωσε από τον καρκίνο στο λάρυγγα. Μάλιστα σύντομα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Las Vegas» δίπλα στους βραβευμένους με Όσκαρ συναδέλφους του, τους Robert DeNiro, Morgan Freeman και Jack Nicholson. Η κωμωδία αυτή αναφέρεται στις περιπέτειες των ηρώων, οι οποίοι-αν και έχουν περάσει τα εξήντα- συναντιούνται και πάλι για να συστήσουν μια τρελή ανδροπαρέα που θα αναστατώσει το Λας Βέγκας.

Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: