Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν επιστρέφει ως "master" του βιολιού


Mη μπερδευτείτε με το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντάστιν Χόφμαν «Quartet». Το τρέιλερ που έρχεται σήμερα από το Φεστιβάλ του Τορόντο είναι από το φιλμ «A Late Quartet» του Γιάρον Ζίλμπερμαν, με πρωταγωνιστές τους Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Κρίστοφερ Γουόκεν, Κάθριν Κίνερ και Ίμοτζεν Πουτς.


Με τις κριτικές από τον Καναδά να μιλούν για εξαιρετικές ερμηνείες, ο Κρίστοφερ Γουόκεν υποδύεται έναν τσελίστα, επικεφαλής επιτυχημένου κλασικού κουαρτέτου εγχόρδων που μαθαίνει ότι πάσχει από Πάρκινσον και αποφασίζει να δώσει μια τελευταία παράσταση με τους επί 25 χρόνια συνεργάτες και φίλους του.

Το μέλλον του κουαρτέτου μοιάζει αβέβαιο, εγωισμοί, πάθη, αναμνήσεις, μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί και συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί, φιλίες και σχέσεις που δοκιμάζονται, αλλά και η δύναμη της μουσικής που ενώνει τέσσερις ψυχές σ' ένα μελωδικό όλον. Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, μετά τη διάκρισή του στη Βενετία για το «Τhe Master» παρουσιάζει εδώ μια πιο χαμηλότονη, αλλά εξίσου καλοδουλεμένη ερμηνεία στο ρόλο του βιρτουόζου βιολονίστα που η ζωή του φτάνει σε κρίσιμη καμπή.

Η ταινία θα φτάσεις στις αίθουσες μέσα στο Νοέμβριο.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: