Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ : Δείτε τη να τραγουδάει στο Glee



H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επέστρεψε στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα σε μία από τις πιο διάσημες σειρές παγκοσμίως, το Glee. Η διάσημη ηθοποιός και fashion icon συμμετείχε στο τρίτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν, που ξεκίνησε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.


H 47χρονη πρωταγωνίστρια, αν και δεν υποδύθηκε τον ρόλο της αξεπέραστης Κάρι Μπάντσο από το "Sex And The City", εμφανίστηκε ως μία συντάκτρια της Αμερικανικής Vogue, στην οποία ο πρωταγωνιστής της σειράς Κερτ Χάμελ, κατά κόσμον Κρις Κόλφερ, απευθύνεται για να κάνει την πρακτική του ως συντάκτης του διάσημου περιοδικού.

Μάλιστα, την εμφάνισή της στο "Glee" επιμελήθηκε η ίδια η Άννα Γουιντούρ, ώστε να εξασφαλιστεί πως -στιλιστικά τουλάχιστον- το αποτέλεσμα δεν θα έχει κανένα ψεγάδι. H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στα γυρίσματα της σειράς φόρεσε δημιουργίες με τις υπογραφές των σχεδιαστών Prabal Gurung, Altuzarra, Belstaff και Fendi. Και, φυσικά, όπως όλοι οι guests που έχουν περάσει από τη σειρά - μιούζικαλ, τραγούδησε. Μαζί με τον Κρις Κόλφερ, αλλά και τη Λία Μισέλ, ερμήνευσαν ένα medley των τραγουδιών "The Way You Look Tonight" του Φρανκ Σινάτρα και "You'll never fully dressed" της Άνι.


Δες την εμφάνισή της στο Glee:



(Courtesy of Fox)




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: