Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Eva Longoria & Jessica Alba στηρίζουν Obama



Η Eva Longoria και η Jessica Alba παραβρέθηκαν στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, όπου ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama ορίστηκε και υποψήφιος του κόμματος για τις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, απέναντι στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Mitt Romney.


Οι δύο αστέρες φόρεσαν παρόμοια φορέματα στο συνέδριο που έγινε στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Ένα μαύρο φόρεμα σε κλασική γραμμή ήταν η τέλεια επιλογή για την περίσταση.

Η 31χρονη Alba μοιράστηκε στο Twitterφωτογραφίες της με την 37χρονη Longoria, με τον σύζυγό της Cash Warren και με τον ηθοποιό Zach Braff. 





Η Eva και η Jessica είναι από τις βασικές ομιλήτριες στις καμπάνιες του Obama, ενώ σήμερα αναμένονται να παραστούν στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών και άλλα μεγάλα ονόματα του θεάματος. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, θα βρεθούν στην πόλη Σάρλοτ η Scarlett Johansson, η Natalie Portman και η Kerry Washington, ενώ φημολογείται ότι θα δώσουν το «παρών» και ο Jay-Z με τηνBeyonce

Επίσης, οι Foo Fighters έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους στον Obama και θα το αποδείξουν έμπρακτα πάνω τη σκηνή του συνεδρίου, ερμηνεύοντας ζωντανά κάποια από τα τραγούδια τους.





Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: