Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Emma Stone: «Έχω συρθεί στα πατώματα μετά από χωρισμό»



Σε έναν οδυνηρό χωρισμό που βίωσε στην εφηβεία της και την οδήγησε στα… πατώματα, αναφέρεται η Emma Stone σε συνέντευξή της, η οποία συνοδεύεται από μια φουτουριστική φωτογράφηση.


Η 23χρονη τραγουδίστρια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, φαίνεται ότι έχει ήδη προλάβει να γνωρίσει τις καλές αλλά και τις κακές πλευρές της αγάπης.

Μάλιστα όπως παραδέχεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Interview», σε ηλικία 15 ετών είχε μια τραυματική εμπειρία χωρισμού.

«Σερνόμουν στο πάτωμα. Θυμάμαι ότι ξερνούσα διαρκώς. Δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Είναι σαν κάποιος να σε σκοτώνει αλλά να πρέπει να το ζεις ξανά και ξανά», παραδέχεται η Emma Stone, η οποία πάντως εμφανίζεται πιο αποφασιστική και σταθερή στα αισθηματικά της το τελευταίο διάστημα, ούσα στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Spiderman.


Ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η φωτογράφηση της ηθοποιού στο περιοδικόInterview, όπου ο φωτογράφος παίζει με την κάμερα και τα χρώματα, θέλοντας να δώσει μια φουτουριστική αίσθηση στο τελικό αποτέλεσμα.




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: