Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθετε πως να επιλέγετε τον κατάλληλο σύντροφο!


Μάθετε πως να επιλέγετε τον κατάλληλο σύντροφο!

Θέλετε να σταματήσετε να κάνετε τα ίδια, παλιά λάθη... και να πάψετε να συμβιβάζεστε με τις παλιές, ίδιες, κακές σχέσεις…


Είναι μέσα στις δυνατότητές σας να αλλάξετε το μοτίβο έλξης –αυτό που ονομάζουμε «χημεία», και να επιλέξετε ένα σύντροφο ο οποίος θα θέλει το ίδιο είδος σχέσης που θέλετε και εσείς. Πως;

Ένα αυτοτελές σεμινάριο για την αναγνώριση και τον ΕΠΑΝΑ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΤΙΒΩΝ ΕΛΞΗΣ & επιλογής συντρόφου, που θα γίνει στη «ΔΙΟΔΟ» στις 3 & 4 Οκτωβρίου, υπόσχεται να σας βοηθήσει να επιλέγετε τον κατάλληλο για εσάς σύντροφο.

Μήπως

• …επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά;
• …δεν έχουν ποτέ καλό τέλος οι σχέσεις σας;
• …αναρωτιέστε γιατί οι άνθρωποι αλλάζουν τόσο πολύ μετά το σεξ;
• …επιθυμείτε να γνωρίζετε ΠΡΙΝ ξεκινήσει η σχέση σας, πώς θα είναι ΜΕΤΑ ο σύντροφός σας;

Δεν είναι μυστικό: οι περισσότερες σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν πριν ξεκινήσουν.

Στην πραγματικότητα, ξέρατε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία, περισσότερες γυναίκες παρά άνδρες είναι άπιστες στην πρώτη δεκαετία του γάμου τους;

Γνωρίζατε, ακόμα, ότι ΜΙΑ στις ΤΡΕΙΣ γυναίκες έχει εξωσυζυγικό σεξ στα πρώτα δέκα χρόνια, εν συγκρίσει με έναν στους τέσσερις άνδρες;

40% όλων των συντρόφων έχουν τουλάχιστον ΜΙΑ εξωσυζυγική σχέση στο γάμο τους.

Και παρόλα αυτά τα εντυπωσιακά δεδομένα, παντού οι ελεύθεροι συνεχίζουν να ψάχνουν για το μαγικό «ευτυχισμένοι για πάντα» του παραμυθιού που τόσο απελπισμένα θέλουν να πιστέψουν.

Δυστυχώς, η υπόσχεση του «ευτυχισμένοι για πάντα» διαφεύγει μυστηριωδώς από τους περισσότερους ξανά και ξανά και ξανά!

Πώς επιλέξατε άραγε εσείς τον σύντροφό σας;

Ήταν η εμφάνισή της; Ήταν η αίσθηση του χιούμορ του; Ήταν η ζεστασιά του, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός; Ήταν το γεγονός ότι το έπαιζε δύσκολη; Ακόμη αναρωτιέστε;

Οι περισσότεροι σοκάρονται όταν συνειδητοποιούν ότι ο λόγος που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ότι επέλεξαν το σύντροφό τους, είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν για τον οποίο το έκαναν στην πραγματικότητα. Για να πούμε την αλήθεια, το γιατί επιλέγουμε το οτιδήποτε –από μια γεύση παγωτού μέχρι έναν άνθρωπο με τον οποίο σχεδιάζουμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας, δεν είναι αποτέλεσμα του τι θέλουμε, αλλά του πώς είμαστε ασυνείδητα προγραμματισμένοι να έλκουμε ή να αποφεύγουμε, να επιλέγουμε ή να απορρίπτουμε αυτό που «νομίζουμε» ότι θέλουμε.

Ακούγεται τρελό; Τότε αναρωτηθείτε:
Πόσες φορές έχετε νιώσει τρελή έλξη για κάποιον που δεν ήταν κατάλληλος για εσάς;
Ή ερωτευμένοι με κάποιον που δεν σας άρεσε;
Ή είστε ίσως, ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που μοιάζουν να μην μπορούν να βρουν αυτόν που είναι ο «ακριβώς σωστός» γι’ αυτούς.
Ποτέ δεν είναι αργά για μια ευτυχισμένη σχέση / οικογένεια!

Εισαγωγικό Αυτοτελές Σεμινάριο ανοιχτό για όλους

Το σεμινάριο είναι δομημένο και για την προσωπική ανάπτυξη όσο και για την επαγγελματική εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες σε προσωπικό επίπεδο θα

• κατανοήσουν τη δική τους «ερωτική χημεία»: γιατί έλκονται από τον ίδιο τύπο συντρόφου ξανά και ξανά, και τα ασυνείδητα μοτίβα τους επιλογής συντρόφου, ΠΡΙΝ αρχίσουν μια σχέση με ένα πιθανό σύντροφο.

• αναγνωρίσουν τα αποτυπώματα του Εσωτερικού Ζευγαριού που καθορίζουν τα διαδραστικά μοτίβα που αναδύονται στη σχέση μετά το γάμο και τα παιδιά. Έτσι τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουν τα αληθινά «θέματα» στη σχέση τους, και θα κατανοήσουν γιατί οι σχέσεις τους αλλάζουν τόσο δραματικά αφού παντρευτούν και κάνουν παιδιά.

• κάνουν την προσωπική τους επαναπρογραμματιστική εργασία Εσωτερικού Ζευγαριού και Εσωτερικού Γονέα ώστε να «διορθώσουν» τα μοτίβα επιλογής και έλξης, τα οποία μπορεί να μην τους έχουν οδηγήσει σε ικανοποιητικές σχέσεις στο παρελθόν. Συνεπαγωγικά θα μάθουν να «συντονίζονται» στον τέλειο σύντροφο και να αλλάζουν το «ενστικτώδες μοτίβο έλξης» σταματώντας έτσι τον κύκλο των αδιέξοδων σχέσεων.

• έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τα μη λυμένα θέματα των γονιών τους και να επανατυπώσουν διορθωτικές συναισθηματικές και συμπεριφοριστικές ενδοβολές μέσα στα αποτυπώματα Εσωτερικού Ζευγαριού και Εσωτερικής Γονείκότητας.


Πληροφορίες
ΔΙΟΔΟΣ Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης & Θεραπείας
Νικηφόρου Ουρανού 2, Λυκαβηττός,
Τηλ. 210-3620490, 3620020


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: