Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Άκυρα σεξοτρίκ για να μην δοκιμάσεις

Βρε κορίτσι μου, με τέτοια κόλπα θα τον ξεκάνεις!

Κυρίες μου, λίγο τα εξεζητημένα άρθρα σε μεγάλα περιοδικά, λίγο η κολλητή (ες) που έκαναν το τάδε κόλπο, λίγο εσύ που σου αρέσει να πειραματίζεσαι, έχουμε φτάσει σε σημείο να βασανίζουμε τα αγόρια μας στο σεξ, με δήθεν απολαυστικά κολπάκια.
Έλα όμως, που εκείνος αντί από ηδονή, θέλει να ουρλιάξει από πόνο με τα βασανιστήρια που περνά στο κρεβάτι μαζί σου! "Put the balakia kato", κοινώς άσε κάτω τα μπαλάκια και τα λοιπά χαζοκολπάκια στο σεξ και μάθε από τα λάθη σου, πριν εκείνος φύγει με ελαφριά πηδηματάκια μέσα στη νυχτιά.

Α. Είπες να βγάλεις δόντια στο στοματικό:
Μπορεί στα ματάκια σου να φαντάζει καταπληκτική ιδέα, όμως τα δόντια δεν έχουν καμία δουλειά στο στοματικό. Το πέος του καθώς και η επιδερμίδα που το καλύπτει είναι άκρως ευαίσθητη και εύκολα μπορεί να σκιστεί. Όταν λοιπόν επιχειρήσεις να του κάνεις στοματικό έρωτα, φρόντισε να καλύπτεις τα δόντια με τα χειλάκια σου. Εννοείται, πως κανένας άντρας δεν θα χαρεί να τρίβεις το πέος του ανάμεσα στα δόντια του. Είναι σαν να σκέφτεται πως έβαλε το κεφάλι του στο στόμα του λύκου. Άσε που το πιο πιθανό είναι να σκεφτεί πως δεν έχει καμία ιδέα για το πώς γίνεται το εν λόγω σπορ. Αν δεν σου ζητήσει να δείξεις δόντια, μην το κάνεις. Κάθε πληγή που θα του προκαλέσεις άθελά σου, θα κάνει μέρες να επουλωθεί και θα τον κάνε εξίσου ευάλωτο στις μολύνσεις.
Β. Τράβηξες τα μπαλάκια του όσο πιο δυνατά μπορούσες:
Ακόμα ένας μεγάλος μύθος! Όλο και κάπου θα διάβασες πως το να του τραβήξεις με δύναμη τα μπαλάκι θα τον στείλει ευκολότερα στον έβδομο ουρανό της ηδονής. Έλα όμως, που η εν λόγω τεχνική, ειδικά όταν γίνεται από αρχάρια στο σεξ κορίτσια, θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Το να του τραβάς τους όρχεις με δύναμη, πάνω και κάτω, δεξιά και αριστερά, πίσω και μπρος, μόνο πόνο θα του προκαλέσει και ενδεχομένως ένα πεσμένο, μαλακό πέος. Σκέψου απλά ότι τα μπαλάκια είναι οι αποθήκες σπέρματος που διαθέτει και κάθε απόπειρα να τις ληστέψεις, μπορεί να αποβεί μοιραία. Θέλεις να παίξεις στην περιοχή;; Άνοιξε το στόμα και πάρε τα μπαλάκια του μέσα στο υγρό στοματάκι σου! Αυτό αρκεί.
Γ. Έβαλες δαχτυλάκι στην λάθος πόρτα:
Μπορεί να το προτείνουμε, αλλά το δαχτυλάκι θέλει προσοχή για να το βάλεις στο σωστό παρτενέρ, την σωστή στιγμή και με τον ακόμα πιο σωστό τρόπο. Ναι, ο πρωκτός του αποτελεί λάθος τρύπα για το δαχτυλάκι σου. Κάποιοι άντρες θεωρούν εντελώς λάθος το συγκεκριμένο σεξοτρίκ σε βαθμό που τους προσβάλλει. Κάποιο δεν θέλουν καν να ακούνε γι' αυτό, κάποιοι δεν εξομολογούνται ότι τους αρέσει και κάποιοι άλλοι θα σε σκοτώσουν άπαξ και το δοκιμάσεις στον πρωκτό τους. Συμπέρασμα: πριν βάλεις δαχτυλάκι, συζήτησέ το μαζί του. Η μόνη ασφαλής πόρτα για τα δαχτυλάκια σου είναι το στόμα του και μέχρι εκεί!
Δ. Φέρθηκες στο πέος του σαν να ήταν γλειφιτζούρι:
Εννοείται πως το στοματικό είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία του σεξ για κάθε άντρα. Υπάρχουν βέβαια, αρκετές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πέος σαν γλειφιτζούρι, που όσο πιο πολύ γλύψεις, τόσο θα το ευχαριστηθείς. Κακά τα ψέματα: ούτε εσύ είσαι γάτα, ούτε το πέος θα καθαριστεί όσο και να το γλύφεις σαν να θέλεις να το πλύνεις. Βάλε τα χειλάκια στο παιχνίδι! Βάλε και τα χεράκια στο στοματικό. Γενικά, μην περιμένεις μόνο με το γλύψιμο να κερδίσεις πόντους στο σεξ.
Ε. Του έκανες έκπληξη ένα δονητή:
Τα σεξουαλικά βοηθήματα μπορούν να προκαλέσουν ατελείωτες συγκινήσεις στο σεξ, με την προϋπόθεση να είναι καλεσμένα και αρεστά και από τους δύο συντρόφους. Ό,τι κι αν φαντάζεσαι , μια σφήνα για τον πρωκτό ή ένας δονητής μεγάλου μεγέθους, δεν θα τον εκπλήξει ευχάριστα, εφόσον δεν συζητήσετε από πριν την γκεστ εμφάνισή του στο κρεβάτι σας.
ΣΤ. Σταμάτησες όταν κόντευε να "τελειώσει":
Μουγκρίζει, φωνάζει, είναι ένα βήμα πριν τον Παράδεισο και συ (επειδή άκουσες πως το ξεκίνα ? σταμάτα είναι σέξι) είπες να κάνεις μια παύση, ενώ είσαι από πάνω ή του χαρίζεις ένα τέλειο στοματικό. Κορίτσια, αφού τον έχετε εκεί που θέλετε, αφού το απολαμβάνει, αφού δεν έχει καλύτερο, γιατί να σταματήσετε; Κάνε τη δουλειά σου όπως πρέπει και μέχρι εκεί που χρειάζεται. Τα περεταίρω είναι σαν το διακοσμητικό δυόσμο σε ένα πιάτο υψηλής γαστριμαργίας: ποτέ δεν τον τρως και αν είσαι και αλλεργική, θα κινδυνεύσει και η ζωή σου!



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: