Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Η Μουρ έτοιμη να ξεμπροστιάσει τον Κούτσερ

Όλα θα τα πει η Ντέμι Μουρ...

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι η 49χρονη σταρ ταλαιπωρείται ακόμη προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της μετά το διαζύγιο, έρχονται νέες πληροφορίες που ρίχνουν άλλο φως στην όλη υπόθεση…


Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) χώρισε από τον επί έξι χρόνια σύζυγό της Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) όταν έγινε γνωστό ότι την απάτησε –και μάλιστα την παραμονή της επετείου της.
Από τότε η ζωή της Μουρ φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αφού νοσηλεύτηκε μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης μετά την ολοκληρωτική της κατάρρευση.
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες τη θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα σε νέα αγκαλιά, αλλά φαίνεται πως υπάρχει και κάτι άλλο που την ανανεώνει. Και είναι κάτι πολύ δημιουργικό.
"Η Ντέμι κρατούσε ένα πολύ λεπτομερές ημερολόγιο καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον Άστον και τώρα έχει αποφασίσει να εκδώσει όλο το υλικό σε ένα βιβλίο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star".
"Όλοι νομίζουν ότι η Ντέμι κάθεται στο σπίτι και κλαίει τη μοίρα της, όμως εκείνη είναι πολύ απασχολημένη γράφοντας", συνεχίζουν οι πηγές προσθέτοντας ότι η σταρ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα κρυφό.
Πριν από δύο χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι η Μουρ είχε υπογράψει συμβόλαιο για τα απομνημονεύματά της και ότι ο Κούτσερ τη στήριζε σε αυτή της την προσπάθεια 100%.
Προφανώς οι εξελίξεις στη ζωή της άλλαξαν κάπως το περιεχόμενο του βιβλίου και αντί για τον πρώην σύζυγο, σε αυτή την προσπάθειά της στηρίζουν την ηθοποιό οι γιατροί της και οι υπεύθυνοι για την αποτοξίνωσή της. Εμείς, απλά αναμένουμε…


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: