Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τζένιφερ Άνιστον: "Υπήρξα φρικιό"

Μια ματιά στο χίπικο παρελθόν της Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) αρραβωνιάστηκαν επισήμως πρόσφατα και κάποια στιγμή θα παντρευτούν. Αυτό είναι γνωστό.

Όπως επίσης και το ότι το ζευγάρι των ηθοποιών ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "The Wanderlust", που ως θέμα είχε τη ζωή ενός ζευγαριού της πόλης μέσα σε μια κοινοβιακή κοινότητα μοντέρνων χίπηδων. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθει)
Αυτό όμως που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι και η ίδια η 42χρονη σταρ υπήρξε χίπις στα νιάτα της. Εξ ου και η όλη ατμόσφαιρα του φιλμ δεν της ήταν τελείως άγνωστη.
"Υπήρξα πωρωμένη χίπισσα στα 20 μου χρόνια. Τουλάχιστον όσον αφορά στα ρούχα. Λάτρευα αυτό το στυλ. Και μου αρέσει πολύ η αίσθηση της ελευθεριότητας που σου δίνει αυτός ο τρόπος ζωής", εκμυστηρεύτηκε μιλώντας στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "OK!" η Τζεν, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ανέπνευσε ξανά λίγο από αυτό τον αέρα και το απόλαυσε ιδιαίτερα.
"Ένιωσα σαν να ξαναβρήκα για λίγο την ανωνυμία μου. Το σώμα μου αποσυμπιέστηκε ξαφνικά και χαλάρωσα τελείως", συνέχισε η Άνιστον ενώ την ίδια στιγμή παραδέχτηκε ότι η ζωή της είναι τόσο πιεστική που σπάνια βρίσκει χρόνο να χαλαρώσει.

χαλαρώσει.








Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: