Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

4 φιλότιμες, αλλά όχι τόσο πειστικές διασκευές του "Losing My Religion"



Με αφορμή την αντίδραση των R.E.M. στην χρήση του τραγουδιού από το FOX News για την κάλυψη του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων, κάνουμε ανασκαφή σε 5 διασκευές που θα μπορούσαν να τους εκνευρίσουν εξίσου.

Παρότι οι R.E.M. δεν είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο, τα αυτιά τους παραμένουν ορθάνοιχτα, κι έτσι η πρωτοβουλία του FOX News να ντύσει πρόσφατο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων με το "Losing My Religion" δεν πέρασε μήτε απαρατήρητη μήτε ασχολίαστη.

Σε επίσημη ανάρτησή του στο site της μπάντας, ο Micheal Stipe γκρίνιαξε ότι "η μουσική μας δεν έχει καμία δουλειά εκεί πέρα και το κανάλι δεν είναι εξουσιοδοτημένο να χρησιμοποιεί το τραγούδι".


Η απάντηση του FOX News ήταν πληρωμένη -σίγουρα έψαξαν στα γραφεία για τον πιο πνευματώδη του οργανογράμματος. "Η χρήση του "Losing My Religion" από το FOX News ήταν σε απόλυτη συστοιχία με ό,τι ισχύει για τα πνευματικά δικαιώματα και δεν παραβαίνει κανέναν γνωστό κανόνα. Παρ' όλ' αυτά, μας κολακεύει το πόσο ασχολήθηκαν μερικοί με τις επιλογές των τραγουδιών μας και ελπίζουμε ότι οι R.E.M. ικανοποιήθηκαν με αυτή την ένεση δημοσιότητας", απάντησε το δίκτυο και ο Michael Stipe δεν ξανασχολήθηκε.
Άλλωστε, αν θέλει να ενοχληθεί, μπορεί να ξανακούσει κάποια από τις παρακάτω διασκευές του "Losing My Religion". Δεν θέλει και πολύ για να αναστατωθεί ο Stipe.
Με τη σφραγίδα της Tori Amos
Η Abigail που το ψιλοκούρασε
Να μας ζήσει το γαλλικό indie των Stuck in the Sound
 
Και ο Blake Jenner από το The Glee Project επί το έργον
 



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: