Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Εύκολα η Ελλάδα, 2-0 τη Λιθουανία



Η Εθνική ομάδα μπροστά σε πάνω από 15.000 κόσμο ήταν ανώτερη σε όλο το 90λεπτο και με ένα γκολ του Σωτήρη Νίνη και ένα του Μήτρογλου επικράτησε με 2-0 της Λιθουανίας κάνοντας το «2 στα 2» στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.


Οι παίκτες του Σάντος μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν από την αρχή για να πετύχουν κάποιο γκολ, αλλά αν και υπήρχαν πολλές φάσεις για γκολ, ο Καρτσεμάρσκας δεν άφηνε να παραβιαστεί η εστία του.


Στο δεύτερο μέρος, όμως, με την είσοδο του Μήτρογλου η Εθνική έγινε πιο απειλητική.

Στο 55΄ ο Νίνης με υπέροχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ, ενώ στο 72΄ «σέρβιρε» την μπάλα στον Μήτρογλου και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Εθνική μας ομάδα μαζί με την Βοσνία έχει δύο στις δύο νίκες και προπορεύονται στον όμιλο.


Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια, με την άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά να αποτελείται από τους Σπυρόπουλο, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Τοροσίδη. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Τζιόλης και Κατσουράνης, με τον Μανιάτη και τον Φορτούνη στα δύο άκρα. Ο Γκέκας ήταν ο μοναδικός προωθημένος, με τον Νίνη από πίσω του.
Από την άλλη, η Λιθουανία ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1 και τους Καρτσεμάρσκας, Σεμπέρας, Ζαλιούκας, Τσεσνάουσκις, Σέρνας, Μικολιούνας, Βίτσιους, Κλιμαβίτσιους, Βέλιτσκα, Βαϊτκούνας, Μπορόφσκι.
Πίεση, αλλά…
Η Εθνική ομάδα, με την ένθερμη συμπαράσταση περίπου 15.000 φιλάθλων της, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε για να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ.
Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, με τους Λιθουανούς να προσπαθούν με… άκαρπες αντεπιθέσεις να απειλήσουν τον Καρνέζη, ο οποίος ήταν θεατής!
Μετρώντας τις καλές στιγμές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο πρώτο 45λεπτο μπορούμε να βρούμε τουλάχιστον τέσσερις πολύ καλές στιγμές για γκολ, οι οποίες δεν είχαν θετική κατάληξη.
Από την άλλη, οι Λιθουανοί δεν απείλησαν καθόλου και αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο αλλά και πολύ… ξύλο!
Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…
Ο Φερνάντο Σάντος βλέποντας στο πρώτο μέρος, ότι παρά τις πολλές προσπάθειες για γκολ, η μπάλα δεν παραβίαζε τα δίχτυα του Καρτσεμάρσκας, έριξε στο ματς τον Κώστα Μήτρογλου στην θέση του Γιάννη Μανιάτη, παίζοντας με δύο επιθετικούς.
Ο φορ του Ολυμπιακού είχε δύο πολύ καλές φάσεις για γκολ, με την μία μάλιστα να καταλήγει στο δοκάρι.
Στην συνέχεια της φάσης, όμως, ο Νίνης έκανε την πολύ ωραία ντρίπλα και με σουτ άνοιξε το σκορ στο 55΄ για την Εθνική μας ομάδα μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς.
Η ώρα του Μητρο…γκολ
Ο Μήτρογλου μπορεί στις δύο πρώτες προσπάθειες του στο ματς να μην κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τρίτη δεν… συγχωρεί ο επιθετικός του Ολυμπιακού.
Ο Νίνης με τον Μήτρογλου έπαιξαν το «1-2», με τον τελευταίο να παίρνει την μπάλα και να πλασάρει σωστά τον Καρτσεμάρσκας κάνοντας το 2-0!
Η Εθνική έκανε το «δύο στα δύο» και μαζί με την Βοσνία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.
Σκόρερς: 55΄ Νίνης, 72΄ Μήτρογλου
Κίτρινες: 62΄Παπαδόπουλος - 21΄ Τσεσνάουσκις, 26΄ Βίτσιους, 43΄ Σέρνας, 58΄ Ριμκεβίτσιους, 84΄ Μικολιούνας
Κόκκινες: -
Δοκάρια: 55΄ Μήτρογλου
Διαιτητής: Μαρκ Κόρτνεϊ
Βοηθοί: Ίμον Σανκς, Γκάρεθ Ίκιν
Τέταρτος Διαιτητής: Ρέιμοντ Κράνγκλ
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Ελλάδα: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης (46΄Μήτρογλου), Νίνης, Φορτούνης (68΄Χολέβας), Γκέκας
Λιθουανία: Καρτσεμάρσκας, Σεμπέρας, Ζαλιούκας, Τσεσνάουσκις, Σέρνας (56΄ Ριμκεβίτσιους), Μικολιούνας, Βίτσιους, Κλιμαβίτσιους, Βέλιτσκα (76΄ Νοβίκοβα), Βαϊτκούνας, Μπορόφσκι (46΄ Τσεσνάουσκις)



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: