Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Λεβαδειακός-Βέροια 0-0



Το 0-0 στη Λειβαδιά μεταξύ του Λεβαδειακού και της Βέροιας αδικεί σαφώς τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες για τη νίκη αλλά έμεινε μακριά από το γκολ και το τρίποντο. Με 8 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Βέροια!


Η εικόνα του αγώνα

Ανεπανάληπτο μονότερμα. Τι άλλο να γράψει κανείς για να περιγράψει με ακρίβεια την κυριαρχία του Λεβαδειακού σχεδόν σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μ' ένα άκρως επιθετικό σχήμα, οι Βοιωτοί έπιασαν τη Βέροια από τα κέρατα και από το 2' (χαμένο πέναλτι Ναπολεόνι) σφυροκοπούσαν δίχως έλεος την εστία των Μακεδόνων.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους (Νίκος Καρύδα) δεν ήξεραν τι ακριβώς πρέπει να πράξουν μέσα στο γήπεδο. Ο Παντελής Καφές έκανε μεν το ντεμπούτο του αλλά του έλειπε φανερά ο ρυθμός και η Βέροια έψαχνε μάταια να βρει πατήματα στο γήπεδο.

Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να σκοράρει σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις μετά το πέναλτι αλλά τόσο το δοκάρι (σε φάση και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ναπολεόνι στο 36') και ο εκπληκτικός τερματοφύλακας της Βέροιας Λόπες του στέρησαν τη χαρά.

Η αποβολή του Σνάουτσερ στο 45' έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων σε ένα γήπεδο το οποίο άρχισε να επηρεάζεται από τη βροχή. Ο Λεβαδειακός δεν είχε κανένα λόγο να ρίξει τους ρυθμούς του αγώνα και δεν το έκανε συνεχίζοντας να χάνει ευκαιρίες και να βάζει δύσκολα στην άμυνα του αντιπάλου.

Από το 85' μάλιστα, οι Βοιωτοί έπαιξαν και με δύο παίκτες περισσότερους λόγω αποβολής του Λόπες και στις καθυστερήσεις με τρεις αφού την άγουσα για την αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα πήρε και ο Εβέρτον!Ούτε και μ' αυτά τα δεδομένα όμως ο Λεβαδειακός κατάφερε να σκοράρει!

MVP

Μέχρι να αποβληθεί με κουτό τρόπο, ο Λόπες ήταν ο πολυτιμότερος του αγώνα μακράν από το δεύτερο. Εμοιαζε ανίκητος ο Ισπανός πορτιέρο.

Kλειδί αγώνα

Η αστοχία των παικτών του Λεβαδειακού ήταν...παροιμιώδης και σφράγισε τη μοίρα της αναμέτρησης.

Aδύναμος Κρίκος

Eνα χαμένο πέναλτι και ένα χαμένο τετ-α-τετ για τον Στέφανο Ναπολεόνι. Δεν ήταν η μέρα του.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: