Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Οι Thin Lizzy επιστρέφουν στην Ελλάδα


Main_thin_lizzy_promo_nov_2011_-2

Τo συγκρότημα- θρύλος θα πραγματοποιήσει δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Εικοσιέξι χρόνια μετά τον πρόωρο χαμό του Φιλ Λάινοτ, το όνομα των Thin Lizzy παραμένει συνώνυμο της χρυσής περιόδου της κλασικής και χαρντ ροκ μουσικής. Τραγούδια όπως τα «The Boys Are Back In Town», «Whiskey In The Jar», «Jailbreak», «Looking For An Alibi» συγκαταλέγονται σε ροκ λίστες εδώ και δεκαετίες. Όχι τυχαία: ο Λάινοτ, πάντα αεικίνητος, δοκίμασε τις δυνάμεις του σε όποιο είδος μουσικής μπορούσε να ικανοποιήσει τις μουσικές φιλοδοξίες του: ροκ, χάρντ ροκ, ψυχεδελικό ροκ, χέβι μέταλ, ποπ, φολκ.

Την επιτυχία την γνώρισαν όταν, μετά από αμέτρητες αλλαγές μελών, κατάφεραν να βρουν την κατάλληλη συνταγή: ταίριαξαν τους στίχους του Λάινοτ (ιστορίες από τις εργατικές γειτονιές αλλά και τις παραδόσεις της Ιρλανδίας) με τη χάρντ ροκ αισθητική που κυριάρχησε στα ‘70ς.

 Ήταν από τις πρώτες μπάντες που έβαλαν δύο κιθάρες μαζί (o εμβληματικός Gorham με _κατά διαστήματα_ τους Έρικ Μπελ, Γκάρι Μουρ, Μπράιαν Ρόμπερτσον, Σνόουι Γουάιτ, κ.λ.π.), με έναν φοβερό ντράμερ (Ντάουνι) και τον χαρισματικό Λάινοτ μπροστάρη και γι’ αυτό κέρδισαν τις καρδιές του κοινού σε Ευρώπη και Αμερική. Το σημερινό line-up των Thin Lizzy απαρτίζουν τρία original μέλη της μπάντας που έπαιζαν με τον Λάινοτ: o Σκοτ Γκόραμ (κιθάρα), o Μπράιαν Ντάουνι (ντραμς) και o Ντάρεν Γουάρτον (πλήκτρα). Μαζί τους θα έχουν κορυφαίους μουσικούς με σημαντικό παρελθόν.

Info

09 Νοεμβρίου 2012
GAGARIN 205, Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ.: +30 2155400888
Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr, στο Tickethouse και τα Public. Τις ημέρες των συναυλιών, θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία των συναυλιακών χώρων προς 30 Ευρώ.

10 Νοεμβρίου 2012
Principal Club Theater, Ανδρέα Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310.428088
Website: http://www.principalclub.com/
Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ και πωλούνται στο www.ticketarena.gr, στο Tickethouse και τα Public. Τις ημέρες των συναυλιών, θα πωλούνται μόνο από τα ταμεία των συναυλιακών χώρων προς 30 Ευρώ.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: